Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Знайти хороший ортопедичний матрац - це просто!

Ортопедичні матраци розроблені спеціально для того, щоб поліпшити якість сну людини. Вони здатні підтримувати хребет і все тіло в правильному положенні, завдяки чому людина, що лежить на матраці, зможе повністю розслабитися під час сну і повноцінно відпочити. Щоб вибрати той матрац, який підійде саме вам, скористайтеся корисними порадами з цієї статті.

Товщина і жорсткість

Ви напевно помічали, що різні моделі ортопедичних матраців мають і різну товщину. І це зовсім не примха виробників. Вибираючи для себе матрац, пам'ятайте, що:

  1. якщо ви страждаєте від надмірної ваги, то вам буде зручніше спати на високому матраці;
  2. модель середньої товщини найкраще підійде для людини з нормальною вагою;
  3. тонкі матраци не підходять для ліжок. Їх потрібно використовувати для вирівнювання розкладних диванів, якщо останні потрібно використовувати для сну.

При виборі велике значення має і жорсткість матраца. М'які рекомендується купувати для дітей віком від 8 до 15 років, а також для літніх людей. Вироби середньої жорсткості - це оптимальний варіант для людей середнього зросту і звичайної комплекції, які не страждають від надмірної ваги. А ось жорсткі ортопедичні матраци призначаються для тих, хто страждає від остеохондрозу чи іншого недуги, що вражає хребет.

Cистеми пружин

Існують моделі матраців з залежними і незалежними блоками пружин. Якщо ви натиснете на одну пружину в залежному блоці, то під тиском прогнуться і ті пружини, які знаходяться поруч з нею. Через це матраци з такими блоками не можуть правильно підтримувати хребет під час лежання і тому не є ортопедичними. Спати на таких матрацах не рекомендується.

А ось моделі з незалежними пружинними блоками мають хороші ортопедичні властивості. При натисканні на одну пружину сусідні пружини не будуть прогинатися. Завдяки цьому матрац з таким блоком буде забезпечувати хорошу підтримку тіла.

Де купувати?

Щоб заощадити час, виберіть для себе зручний матрац в інтернет-магазині https://eco-mebli.net/. На офіційному сайті eco-mebli представлений багатий вибір матраців, багато з яких продаються зі знижкою в рамках акції. Всі товари розділені на категорії, так що ви без зусиль зможете підібрати матрац по жорсткості, виду наповнювача та іншими параметрами. Інтернет-магазин https://eco-mebli.net/ - це відмінне місце для покупки високоякісного ортопедичного матраца за доступною ціною.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь