Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Адвокат по ДТП: як вибрати хорошого спеціаліста?

Від того, наскільки компетентного адвоката ви наймете для судового процесу після ДТП, багато в чому залежить ваш успіх у справі і навіть подальша доля. Тому при його виборі враховуйте кілька важливих критеріїв, що допоможе визначити дійсно хорошого фахівця.

Досвід роботи і спеціалізація

Наймайте тільки того адвоката, який вже має досвід в процесах по ДТП з потерпілими або загиблими. Він повинен добре знати кримінальне законодавство і вміти визначати передбачені ним пом'якшувальні обставини. Людині без досвіду буде складно впоратися з цим завданням, а вам як винуватцеві може загрожувати серйозний тюремний термін.

Ніколи не укладайте угоду, не ознайомившись з адвокатським досьє конкретного фахівця. З нього ви зможете дізнатися, які справи юрист вів в минулому, яку використовував стратегію захисту та наскільки успішною вона була. Ретельний аналіз досьє допоможе вам сформувати адекватне уявлення про адвоката і специфіку його роботи.

Не звертайтесь за допомогою до фірм із сумнівною репутацією, навіть якщо вартість послуг їх юристів буде дуже привабливою. Якщо вам потрібен надійний і висококваліфікований адвокат по ДТП, варто звернутися у відому юридичну компанію https://auto-advokat.com.ua/, працюючі в компанії юристи мають великий досвід ведення подібних справ, тому на них ви завжди зможете покластися у складній ситуації.

Вивчаємо сайт адвоката

При виборі адвоката не варто ігнорувати і можливість вивчення його сайту. У кожної компанії обов'язково повинен бути свій сайт, на якому надано вичерпну інформацію про юридичні послуги, про історію створення компанії, процеси, в яких брали участь її адвокати. Зверніть увагу на якість контенту. Всі тексти повинні бути написані грамотною мовою, зрозуміло, з використанням професійної термінології. Керівництво порядної компанії розуміє, що сайт є її обличчям, тому завжди буде приділяти велику увагу якості його наповнення.

Чи може адвокат обіцяти стовідсотково позитивний результат справи?

Жоден поважаючий себе адвокат не буде обіцяти своєму клієнтові, що точно виграє справу за будь-яких обставин. В процесі слухань можуть виникнути абсолютно непередбачувані нюанси, так що передбачити результат не може ніхто. Адвокат може лише дати вам оцінку складності справи і ймовірність позитивного результату, спираючись на доступні йому матеріали. Тому не укладайте угоду з тим юристом, який буде засипати вас обіцянками гарантованого виграшу в суді.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “Адвокат по ДТП: як вибрати хорошого спеціаліста?

  1. Павел Кириченко

    Недавно попал в аварию. И как-то не доводилось слышать про авто адвокатов. По-этому, воспользовался услугами обычного. Выбрал случайно, просто брат посоветовал компанию: Сварог. "Ну и ок" - подумал я. Надо было принимать решение быстро, к тому же у меня был шок. Благо всё закончилось нормально. Так вот, мой Вам совет, главное не паникуйте. И всё будет хорошо. Не важно, авто адвокат - нет, они всё равно помогут. Позовите человека, который будет с "холодной головой" и поможет принять правильное решение. Адвокат это лучший вариант. Если вы решили договорится без адвокатов, на месте. Просто оплатить ремонт пострадавшему или что-то подобное, то берите расписку. Напишите на бумаге свои обязательства, укажите, что сейчас вы оплатили и претензий до Вас больше нет. Так Вас не обманут и не будут тянуть с Вас деньги. Думайте логично и не поддавайтесь панике. Не падайте духом и всё будет окей )

Залишити відповідь