Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Сковорідки «Біол»: переваги і недоліки

Сковорідки відносяться до одного з найдавніших видів кухонного посуду. І сьогодні таке начиння є практично на кожній кухні. Але якщо раніше всі необхідні продукти готували на одній, рідше двох сковорідках, то сьогодні практично для кожної страви є її окремий вид. Саме такий широкий асортимент і пропонує покупцям сьогодні бренд «Біол». Серед безлічі моделей кожна господиня знайде свою, оскільки будь-яка з сковорідок має свої особливості.

Про виробника

«Біол» - це український виробник, який на світовий ринок увійшов відносно недавно, але вже встиг завоювати увагу і любов багатьох покупців. З моменту створення компанії, а саме з 1999 року, вона позиціонувалася як виробник якісного, різноманітного і недорогого кухонного начиння різних видів, виготовленого з алюмінію.

Але в 2012 році виробництво почало перепрофілюватися, і тепер основною сферою його діяльності вважається виготовлення і реалізація якісного чавунного посуду, зокрема сковорідок різних типів.

І саме сковорідка «Біол», виготовлена ​​з чавуну, цікавить покупців сьогодні найбільше. Головне питання, яке хвилює всіх: чи є такий посуд настільки безпечним і якісним, яким він був до появи тефлонового покриття? Щоб отримати відповідь на це питання, слід вивчити різновиди такого посуду, його плюси і мінуси.

Сама ж українська фірма-виробник стверджує, що саме чавунні сковороды Биол є одними з кращих на світовому ринку.

Переваги й недоліки

Якщо говорити про негативні сторони цього виду чавунного посуду, то, в принципі, вони відсутні. Але це лише за умови правильного догляду за всіма типами сковорідок бренду «Біол».

При виборі неправильного місця зберігання, використанні занадто агресивних миючих засобів і неякісному митті самого начиння, на його дні, а згодом і на стінках може з'являтися наліт іржі. І саме цей параметр є єдиним істотним мінусом. Правда, з ним стикаються далеко не всі споживачі, а лише ті, хто ігнорує рекомендації виробника по догляду.

Ще одним відносним недоліком є ​​досить велику вагу такого начиння. Але треба розуміти, що сковорідка, виготовлена ​​з цього чавуну, не може бути легкою. І цей фактор обов'язково варто враховувати при покупці.

А ось переваг у цього виду чавунного кухонного посуду набагато більше:

  • Доступна ціна в поєднанні з високою якістю. Всі сковорідки виготовлені з високоякісного матеріалу пройшли всі необхідні випробування. Це забезпечує їх тривалу і безпечну експлуатацію. А невисока вартість дозволяє кожній людині стати володарем справжньої чавунної сковороди будь-якого типу.
  • Унікальне покриття такого начиння робить його міцним і зручним в експлуатації. Немає необхідності використовувати м'які лопатки, тому що навіть звичайною ложкою або ножем подряпати дно або стіни ємності фактично неможливо.
  • Навіть при багаторічній експлуатації дно і стінки таких сковорідок не деформуються. До того ж, якщо є знімна або чавунна ручка, то ємність можна використовувати не тільки на плиті, а й в духовій шафі.
    Сковорідки «Біол», виготовлені з чавуну, прекрасно зберігають тепло тривалий час і нагріваються рівномірно. Це особливо важливо при тушкуванні і запіканні продуктів.
  • Широкий асортимент. Сьогодні цей вид кухонного посуду випускається українським брендом в різних серіях, і кожна складається з декількох моделей. Це дозволяє виробникові задовольнити потреби навіть самих досвідчених покупців.

І, звичайно, не варто забувати про те, що саме страви, приготовлені в чавунному посуді, мають той самий унікальний і неповторний смак дитинства, як у наших бабусь і мам.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь