Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Де потрібні штучні квіти

Квіти в більшості культур (і наша не виняток) мають потужний символічний посил. Зокрема вони використовуються при відправленні ритуалу поховання. В ідеалі для цих цілей повинні були б використовуватися справжні букети, але у них є істотний недолік - вони швидко в'януть і втрачають свої естетичні властивості. Тому для ритуальних цілей має сенс купити штучні квіти оптом.

Які переважні особливості штучних квітів оптом в порівнянні зі справжніми?

Якщо купувати искусственные цветы оптом, то вартість - один з пріоритетних факторів, що впливають і на вибір розміру партії і її якості. Однак, варто розуміти, що для того, щоб проводити людину в останню путь достойно, рідним і близьким можуть бути важливі й інші особливості.

Штучні квіти: переваги

  1. Набагато легше знайти в будь-який час року, ніж справжні;
  2. Стоять дешевше в порівнянні з природними;
  3. Зберігають естетичну привабливість протягом тривалого часу;
  4. Не викликають алергічних реакцій;
  5. Виготовлені на основі гнучкої дроту, що дозволяє використовувати їх на власний розсуд.

Які матеріали найчастіше використовуються при створенні штучних квітів для оптового продажу?
Якщо зайти в ритуальний магазин і звернути свою увагу на букети зі штучних квітів, то напевно в очі кинеться досить значний розкид в ціновому діапазоні. В цілому штучні квіти товар недорогий, але при оптовій купівлі кінцева сума може мати не останнє значення.

А залежить вона в тому числі і від застосовуваних матеріалів, в числі яких:

• поліуретан;
• бавовна;
• шовк натуральний;
• комбінація з бавовни і шовку;
• латекс;
• синтетичний аналог шовку.

Як правило, вироби з натуральних матеріалів коштують дорожче, однак варто враховувати, що синтетичні волокна по ряду критеріїв можуть виявитися міцніше і стійкіше до зовнішніх впливів (що, наприклад, для квітів в ритуальному вінку дуже важливо).

Де купити якісні штучні квіти оптом для ритуальних цілей?

У питанні вибору штучних квітів найважливіше - визначитися з якісно-ціновою категорією (перші три складають «економ» -клас, а три наступні - люксовий). Варто мати також на увазі, навіть якщо ви вибираєте дорогу категорію, що купити штучні квіти буде дешевше оптом в будь-якому випадку - чим більше партія, тим нижче ціна за одиницю товару.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь