Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Семінари Академії SmartTender: місяць до Prozorro 2.0

Вже зовсім скоро, у другій половині квітня 2020 року (а точніше — 19 квітня), відбудуться революційні зміни у системі публічних закупівель, запропоновані восени проектом закону №1076. Для того, щоб адаптувати користувачів державних тендерів до оновлення принципів роботи Prozorro, SmartTender створив власну Академію.

Щомісяця у лекторії майданчика відбуваються офлайн-семінари за участі провідних знавців галузі. Наступний навчальний захід спеціально для державних замовників запланований на 20 березня 2020 року, а для постачальників — 27 березня 2020 року.

Семінар Академії SmartTender для замовників

Зміни, запропоновані оновленою редакцією Закону України «Про публічні закупівлі», дуже масштабні, з якого б боку не почати їх розбирати. Проте окремі з положень цього документу є більш важливими саме для державних замовників. З урахуванням цього до матеріалу презентацій від викладачів Академії були додані наступні теми:

  1.  зміни у допорогових процедурах;
  2.  роз’яснення поняття й механізму спрощених закупівель;
  3.  Prozorro Market та його місце у новій екосистемі державних тендерів;
  4.  відповідальність організаторів та штрафи.

Додатково розглядатимуться загальні проблеми новацій у Prozorro та способи взаємодії з системою Prozorro.Продажі. Крім того учні Академії матимуть гарну нагоду поділитись досвідом між собою за кавою під час перерв — цим джерелом знань також не варто нехтувати у сучасному світі.

Семінар Академії SmartTender для учасників

Аналогічні заходи у рамках Академії SmartTender відбуваються і для задоволення потреб постачальників у державних тендерах, адже на них так само вплине друга закупівельна революція. У ході офлайн-семінару, запланованого на 27 лютого 2020 року, учні Академії дізнаються про:

  1.  нові процедури оскарження дій і рішень замовника;
  2.  оновлені кваліфікаційні критерії і причини для відхилення пропозицій;
  3.  практику прийняття рішень новою Колегією АМКУ та прогнози щодо неї.

Все це варто знати і тим, хто вважає себе досвідченим бійцем тендерних баталій, і тим, у кого реєстрація на Prozorro — лише у планах. Придбати білети на участь у семінарі можуть усі бажаючі за умови наявності вільних місць. Обов’язково отримайте підтвердження своєї реєстрації у команди підтримки SmartTender — це гарантуватиме наявність місця. А щоб не пропустити наступні заходи Академії для користувачів Prozorro — читайте наступні анонси. Попереду ще багато цікавого і корисного!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь