Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Бенкетний зал для весілля

Резервація місця – це ключове й найважливіше завдання, якщо ми хочемо організувати весільну вечірку. Існує безліч різних варіантів: весільний будинок, елегантний ресторан, сучасний клуб, вілла, садиба, палац або навіть замок. На бенкетний зал для весілля ціни у Львові різняться і залежать від багатьох факторів. Але вартість оренди – не основний критерій, за яким варто вибирати місце для святкування.

Воно повинне відповідати вашим очікуванням. Важливо, аби ви почували себе в ньому добре й комфортно – тільки тоді гості будуть задоволені. Не варто вибирати конкретне місце лише тому, що його рекомендують родичі, чи тому, що там працюють друзі.

Як правильно вибрати зал для весілля?

Можливо, у вас уже є список потенційних місць, де ви могли б організувати весільний прийом. Перегляньте його та врахуйте, що хороша локація повинна відповідати декільком важливим критеріям.

  • Адекватне освітлення

Перед вибором конкретного місця варто перевірити, чи зможе воно створити правильний настрій після того, як сяде сонце. Розваги при занадто інтенсивному освітленні подобаються не всім. Чим більше світла в кімнаті, тим краще для фотографа, це дозволить отримати м’які зображення. Якщо весільний зал доволі темний, фотограф використовуватиме спалах, який призводить до різких тіней на фотографіях.

Відмінна ідея – поставити якомога більше свічок на столах, вони створять чарівний настрій. Якщо на весіллі повинен бути оператор, то варто перевірити, як він освітлюватиме кімнату й чи не буде зображення занадто яскравим на танцювальному майданчику.

  • Відповідна акустика

На це варто звернути увагу, адже звучання вплине не тільки на загальну забаву, але й на самопочуття запрошених. Пам’ятайте: гостей, які не люблять гучну музику (переважно це люди похилого віку), слід розміщувати якнайдалі від музичного обладнання, щоб вони могли спокійно говорити.

Зверніть увагу на покриття підлоги – дерев'яний паркет здатен поглинати звук. Гості, які сидять за 15 м від гурту або DJ, зможуть вільно розмовляти й не кричачи одне на одного. Плитка має різні властивості, які «поширюють» звук у кожному куточку кімнати.

  • Кондиціонер

Він особливо рекомендується в теплі місяці. Якщо в день весілля сонячна (спекотна) погода, варто сходити до весільного залу вранці й перевірити, чи кондиціонер вже увімкнений. Усе ж він повинен охолодити до потрібної температури не тільки повітря в приміщеннях, але й стіни, столи тощо. Кондиціонер дозволить вам підтримувати комфортні кліматичні умови в приміщеннях навіть у сильну спеку на вулиці.

  • Житло

Якщо ви плануєте запрошувати багато гостей здалеку, вам потрібно перевірити, чи в закладі є можливість для ночівлі гостей. Дізнайтеся, скільки коштують номери, чи ви можете отримати знижки. Якщо розміщення планується подалі від весільного залу, подумайте про безпечний, дешевий і ефективний транспорт.

  • Додаткове місце для обслуговування

Подбайте про місце, де може відпочивати група людей, які обслуговують весілля, наприклад, оператор або музичний гурт. Під час перерви вони зможуть з’являтися та зникати непримітно, не порушуючи церемонію.

Також при виборі поцікавтеся, чи є:

  1. достатня кількість чистих і охайних вбиралень;

  2. окремий простір для курильної кімнати ;

  3. зелена зона, щоб гості могли виходити на вулицю, а діти мали гарне місце для гри, наприклад, під опікою аніматорів;

  4. велика автостоянка, на якій можна легко розмістити всі машини.

Враховуючи ці важливі критерії, ви зможете вибрати найбільш оптимальне місце для святкування весілля.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь