Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати стабілізовані квіти для дому?

Стабілізовані квіти сьогодні користуються великою популярністю, оскільки мають привабливий зовнішній вигляд і відрізняються практичністю. В процесі стабілізації рослини просочуються спеціальним розчином, який дозволяє продовжити їх квітучий здоровий вигляд. Такий процес допомагає підтримати привабливий вигляд рослини протягом 3-10 років.

Придбати стабілізовані квіти та інші види рослин можна на сайті https://eflora.com.ua/, де представлена ​​велика різноманітність рослин, які можна застосувати для самих різних ситуацій. Стабілізовані квіти це відмінна прикраса для житлового будинку або офісу. Компанія забезпечує швидку доставку квітів і рослин по всій території України. Досвідчений консультант відповість на всі питання і допоможе зробити вибір.

Основні переваги

Стабілізація є запатентованим методом, тому не представляє небезпеки людині або іншим живим істотам. Крім екологічності такий метод має й інші переваги:

  1. Довговічність. На довгі роки зберігається не тільки привабливий вигляд, але і свіжість рослини, м'якість пелюсток. Завдяки цьому відпадає необхідність часто купувати живі квіти;
  2. Простота догляду. Кожному покупцеві подобатися відсутність необхідності приділяти багато часу на догляд за рослиною. Достатньо буде обприскувати її, давати необхідну кількість освітлення і підрізати. Часто композиції з стабілізованих рослин використовуються для прикраси приміщень зі штучним освітленням;
  3. Безпека. Оскільки підхід до збереження квітів екологічний, він не представляє ніякої небезпеки для навколишнього середовища. Крім того, такі квіти відштовхують пил, що є великою перевагою для алергіків;
  4. Широкий асортимент. Стабілізувати можна будь-яку рослину. При цьому процесі рослині можна надати незвичайних відтінків. Різноманітність палітри дозволяє створювати флористам елементи декору для будь-якого інтер'єру.

Для того щоб рослина збереглася якомога довше, варто дотримуватися певних правил: підтримувати рівень вологи; періодично протирати пелюстки рослини за допомогою холодного обдування, пензлика або губки; для збереження квітів варто уникати прямого попадання води і зайвого сонячного проміння.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь