Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як знайти "свого" майстра манікюру

Щоб підтримати красу рук і зробити акуратний манікюр, недостатньо тільки використовувати крему і лосьйони.

Відвідування майстра нігтьового сервісу позбавить від складних домашніх маніпуляцій з пилками і ножицями. На що ж варто звернути увагу при виборі фахівця з манікюру або педикюру?

Правило 1. Справжній професіонал завжди ввічливий

Якщо при зустрічі фахівець знехотя відривається від своїх справ і не дотримується елементарних норм виховання - можете сміливо розвертатися і йти. Навіщо вам протягом всієї процедури спостерігати навпроти себе людину з незадоволеним обличчям.

Правило 2. Профі проведе інтерв'ю перед роботою

Якщо ви вперше потрапили до майстра нігтьового сервісу, хороший фахівець просто зобов'язаний поставити вам кілька запитань:

  1. Як до Вас звертатися.
  2. Якій формі нігтів ви віддаєте перевагу.
  3. Чи є у вас алергія.
  4. Коли ви відвідували майстра в останній раз.
  5. Дізнається про захворювання і про попередній досвід манікюру.

Також досвідчений майстер (детальніше - на сайті ruchky.kiev.ua) уважно огляне кожен ніготь, нігтьову пластину, кутикулу, шкіру навколо нігтя. Якщо у вас є питання - не соромтеся задавати їх. Пам'ятайте, що фахівець працює в сфері послуг, що має на увазі комфорт і безпеку клієнта.

Правило 3. Охайний зовнішній вигляд майстра і прибране робоче місце

Важливо також як виглядає майстер, зверніть увагу на одяг, чи використовуються маска і рукавички. Розкидані інструменти і баночки з лаками теж не додадуть фахівця нейл-сервісу довіри. Крім того, прибирання робочого місця необхідне для безпеки клієнта.

Правило 4. Відгуки та постійні клієнти

Ми живемо у вік інтернет-маркетингу, репутація і робота з відгуками - важлива частина будь-якої справи. Перед тим, як записатися до майстра, погортайте його сторінки в соціальних мережах, там ви напевно знайдете фотографії робіт і відгуки, залишені клієнтами. Лайфхак: дізнатися майстра краще допоможуть його відповіді на запитання та коментарі користувачів. Ввічливі і чіткі відповіді фахівця, як правило, є ознаками доброзичливого і досвідченого майстра.

Правило 6. Якісні матеріали та обладнання

Якщо ви домовилися про покриття Shellac, то лак саме цієї фірми майстер повинен наносити на ваші нігті, а не більш дешеві аналоги. Також не рекомендується змішувати лаки різних виробників - гарантувати довгостроковий і якісний результат в такому випадку складно. Для зняття гель-лаку повинен використовуватися спеціальний засіб, а не звичайний ацетон. Також використання LED-ламп замість ультрафіолетових забезпечує більш дбайливий вплив на шкіру.

Правило 7. Індивідуальний підхід

При тонкої кутикули краще виконувати апаратний манікюр, так менше шансів травмувати шкіру, і при отрастании кутикула НЕ загрубіє так, як після обрізного манікюру. Досвідчений майстер допоможе підібрати більш вдалу форму нігтів, дасть рекомендації по домашньому догляду і частоті поновлення манікюру.

Правило 8. Обробка інструментів

Остання по порядку, але перше за значенням умова - ретельна дезінфекція та стерилізація інструментів. Після обробки інструменти повинні зберігатися в спеціальних пакетах в ультрафіолетових стерилізаторах. Нейл-фахівець повинен розкрити їх упаковку при вас.

Вибрати хорошого майстра нігтьового сервісу не так просто і швидко, як здається на перший погляд. Однак якщо ви знайдете «свого» майстра, ви будете із задоволенням відвідувати фахівця і радіти стильному манікюру.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь