Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що важливо знати при виборі минибара?

Вибір відповідного минибара в готель - не найпростіше заняття, як може здатися з першого погляду. Саме тому, ми вирішили допомогти Вам розібратися і зрозуміти, який мінібар підходить саме вашого готелю, і якими характеристиками він повинен володіти. Отже, що потрібно знати?

1. Що готельєри найбільше цінують в готельному мінібарі?

Як і у випадку з придбанням більшості товарів, співвідношення ціни і якості є фундаментальним аспектом при покупці. Крім того, низьке споживання електроенергії, що охолоджує здатність і надійність також є важливими моментами при прийнятті рішення.

2. Що варто враховувати при покупці минибара?

В даний час, з огляду на нові європейські правила щодо готельних мінібарів, важливо, щоб покупець чітко розумів, що мінібари повинні відповідати правилам і мати високий клас енергоефективності. Після того, як ці моменти будуть враховані, слід подумати про комфорт ваших гостей і вибрати мінібари на сайті https://www.hotek.com.ua/ua/dlya-nomerov-ua/mini-bary-holodilnyky/, які не шумлять. Саме тому, ми рекомендуємо використовувати абсорбційні системи, так як відсутність деталей, що труться, гарантує 100% безшумність роботи обладнання і високу економічність споживання енергії.

3. Яким повинен бути мінібар?

По-перше, мінібар повинен бути компактним. Це необхідно для того, щоб його легко можна було вбудувати в тумбу в обмеженому просторі номери. По-друге, не варто забувати, про те, що мінібар в готельному номері є своєрідним інструментом лояльності. Завжди знайдеться гість, який не захоче спускатися в ресторан, гість, який просто втомився або хоче провести день в номері за робочим лептопом. Саме для таких випадків і необхідний міні-бар. За допомогою цього обладнання у готелю завжди буде додатковий дохід, навіть якщо на його території розташовуються ресторани і кафе. Міні-бар розширює асортимент додаткових послуг в готелі, одночасно відображаючи високий рівень сервісу.

4. Які останні тенденції в цьому типі продукту?

До всього вище сказаного варто додати сучасний дизайн і функціональність. Регульовані по висоті і глибині лотки і полки - забезпечують максимально ефективне використання внутрішнього обсягу минибара, даючи можливість Вам і вашим гостям підлаштувати полки під висоту пляшок. Різні види обробки виробів, а також комплектація зі скляними, прозорими дверцятами забезпечать гармонійне поєднання з декором кімнати. Автоматичне відтавання, збільшений дифузор холодильної камери і електронна світлодіодна підвіска - є не менш важливими деталями в сучасній комплектації.

5. В яких категоріях готелів необхідна установка міні-барів?

Відсутність минибара в готельному номері, можливо, не погіршить імідж готелю зірковістю менше 3-х. Але для 4-х і 5-ти зіркових готелів мінібар - це вже не просто елемент оснащення номера, це обов'язкова складова комфорту і престижу. Проте, готелі з меншою кількістю зірок також використовують мінібари для своїх клієнтів, адже це ще один крок до досконалості і зручності для ваших гостей.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “Що важливо знати при виборі минибара?

  1. GRAVO

    Вітаю вас!
    Якщо у процессі виробництва та встановлення у готелі мінібарів вам будуть необхідні послуги з брендування (наприклад назва готелю, яку можна програвіювати на дереві) чи вирізати складні деталі, то це робиться за допомогою лазерних технологій. Ми володіємо парком лазерного СО2 обладнання, і будемо раді в GRAVO вам допомогти. Наприклад, як я розумію, ви можете працювати з фанерою: Компанія GRAVO різання фанери . Звертайтеся

Залишити відповідь