Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Цікаві відомості про посуд Luminarc

Luminarc (Люмінарк) - торгова марка ударопрочного посуду від знаменитого французького концерну Arc International. Випускається вона з 1930 року на фабриці, яка до того моменту вже більше ста років займалася виключно ручним виробництвом скла за традиціями кращих майстрів-склярів. У 1930 році власник фабрики Жак Дюран, після відвідування виставки галузевих досягнень в США, вирішив спростити частину виробничого процесу і створив на заводі автоматизовану майстерню з виробництва посуду. Випустивши серію продукції під брендом Cristallerie d'Arques, Жак Дюран запустив перше автоматизоване виробництво посуду у Франції. З 1948 року цей посуд стала називатися Luminarc.

Поступово виробництво посуду розросталося, технології удосконалювалися, асортимент продукції розширювався. У 50-і роки завод Жака Дюрана випускав чайні та столові сервізи, тарілки, склянки, графини і багато іншого. Сьогодні в колекції марки Luminarc входять найрізноманітніші предмети: для приготування їжі, зберігання продуктів і для подачі страв на стіл. Марка продовжує вдосконалювати технології та поліпшувати якість скла. Їм вдалося створити таке скло, якому не страшні ні перепади температур, ні удари. Ця торгова марка і донині є провідним брендом скла в Європі.

За роки свого існування торгова марка Luminarc зайняла свою нішу і на українському ринку. Популярність бренду пояснюється співвідношенням демократичних цін і високої якості посуду.

Асортимент посуду Luminarc

В Україні торгова марка Luminarc (продукцію якої можна придбати на сайті http://i-posud.com.ua/catalog/brendyi/luminarc/), представлена ​​широким асортиментом:

  1. столовий посуд із матового, декорованого і прозорого скла: страви і тарілки, столові і чайні набори, салатниці;
  2. посуд для дітей з зміцненого скла: тарілки, чашки, бульйонниці;
  3. посуд для мікрохвильових печей: каструлі, форми для випічки, лотки, контейнери для зберігання їжі;
  4. келихи, фужери, чарки і пивні кухлі;
  5. декоративні вироби (сільнички, фруктовниці, банки для сипучих продуктів).

Посуд Luminarc пропонує як повністю укомплектовані сервізи та столові набори, так і комплекти з окремих предметів у будь-якому кольорі і стилі.

На особливу увагу заслуговує дитяча серія посуду Luminarc. З чого вона зроблена? Виготовляється посуд з екологічно чистого, що не б'ється матеріалу. Крім міцності, «дитяча» лінійка відрізняється ще й спеціальними розмірами і барвистими малюнками. З персонажами улюблених мультфільмів малюк не буде нудьгувати і вередувати під час їжі.

Колекції торгової марки Luminarc

Продукція Luminarc настільки різноманітна, що будь-який покупець, навіть найвимогливіший, знайде те, що доведеться йому до смаку. Для любителів традиційного посуду, створені класичні круглі тарілки, блюда і чашки. Шанувальникам авангардизму і японського стилю в інтер'єрі і в побуті, Luminarc приготував квадратні блюдця, салатниці і багато іншого. Можна підібрати посуд для інтер'єрів в стилі хай-тек, модерн і для сучасних стилів.

Luminarc пропонує на вибір безліч колекцій, об'єднаних в так звані лінії і концепції. Кожна колекція відрізняється унікальним візерунком і кольором і включає в себе столовий сервіз, чайний сервіз і окремі предмети.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь