Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як слід обирати холодильник

На сучасному ринку представлений широкий асортимент моделей, тому перш, ніж замовити холодильник, варто більш детально розібратися з основними критеріями вибору холодильника на сайті офіційного представника компанїі Haier в Україні https://haier.tehno-lux.com.ua/products/haier-c2f636cxmv/, на які слід звертати увагу в першу чергу.

ЯКИЙ ХОЛОДИЛЬНИК КРАЩЕ: ПАРАМЕТРИ ВИБОРУ

Перш за все необхідно визначитися з місцем установки. Правильна оцінка вільного простору дозволить правильно визначитися з габаритами майбутнього агрегату, розташуванням дверцят і внутрішніх полиць, допустимим корисним об'ємом. Серед інших критеріїв важливо враховувати:

  1. Клас енергоспоживання. Відповідно до існуючої класифікації, найефективнішими і економними в плані енергоспоживання є моделі класу А ++, прийнятними - моделі класу А +, В і С, а все що нижче сильно позначиться на рахунках за електроенергію, особливо в річному численні.
  2. Рівень шуму. Рівень шуму залежить від типу і кількості компресорів і не повинен перевищувати 40 дБ. Деякі сучасні моделі можуть оснащуватися декількома компресорами або моделями інверторного типу - вони здатні регулювати вибір потужності в автоматичному режимі, але більш чутливі до перепадів напруги в мережі.
  3. Кліматичний клас. Для правильного вибору кліматичного класу досить знати середні температурні показники в приміщенні, де буде розташований холодильник. У більшості випадків вибір слід зупиняти на моделях класу S або SN.
  4. Додаткові функції. Сучасні холодильники, особливо преміум-класу, оснащуються цілим рядом додаткових функцій: панеллю керування, індикатором відкриття дверей, антибактеріальним покриттям, режимом суперзаморожування і іншими.

ЯК ПОЗБУТИСЯ ШУМУ ПРИ РОБОТІ ХОЛОДИЛЬНИКА

У деяких випадках агрегат може сильно шуміти під час роботи, навіть якщо його заявлений рівень шуму набагато нижчий за фактичний. Причини можуть бути найрізноманітнішими і поломка - тільки одна з них. Розберемося, чому шумить холодильник:

  1. перекіс в результаті неправильної установки;
  2. компресору недостатньо повітря через дуже близьке розташування до стіни;
  3. кріплення амортизаторів компресора ослабли або були недостатньо закріплені.

Причина сильного шуму може бути набагато простіше - наприклад, додаткові вібрації можуть створювати нестійкий закріплені полки або занадто близько поставлена посуд. При виникненні шуму варто звернутися за допомогою фахівця і не пробувати усунути її самостійно.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь