Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Інтернет-магазин насіння Геліос - різноманітний вибір, якісний товар

Початок весни - насичений період для городників. У когось вже сходить на балконі або у теплиці молода розсада на ранні сорти городини. А хтось тільки починає обирати насіння. Всі розуміють, що цей період підготовки до аграрного сезону дуже важливий. Тому біля магазинів або торгових палаток продавців насіння, кущів, плодових та декоративних дерев шикуються великі черги. Постоявши в одній з них можна дізнатись багато цікавого. Наприклад, насіння якої фірми краще, а який сорт овоча чи фрукта добріший та багато іншої подібної інформації.

Сучасні інтернет-технології пропонують нам інший спосіб придбання посадкового матеріалу. Достатньо “погуляти” по сайту та підібрати сорти. Без черг та зайвої інформації. Бо думка однієї людини не завжди співпадає з іншими. А обмін інформацією у черзі іноді заводить недосвідченого городника у тупік - настільки різною вона може бути. Що ж пропонує інтернет-магазин насіння Геліос? Насамперед - це великий асортимент. Тобто, сортів огірків, томатів, редису, інших овочів, зелені безліч. Але і це не головне. Головне, що весь товар якісний, бо пропонується від виробника. А весь посадковий матеріал поділений по розділам каталогу. Його швидко можна знайти по характеристикам, за назвою або видом сорту.

Зручність робити замовлення саме у онлайн-продавців особливо оцінили садівники, що мешкають у невеликих містечках. У магазини, що поруч, привозять тільки ходові та популярні сорти. Завдяки ж сучасним технологіям, вони можуть замовити гібриди чи сортові новинки і не сумніватися у їх якості. Адже інтернет-магазин насіння Геліос - це онлайн торговельна площадка від аграрного підприємства, що саме займається вирощуванням кращих сортів. Потім, співробітники з аграрною освітою вибирають кращі плоди, щоб дістати з них насіння. Ретельно миють та обробляють його і відправляють на зберігання у приміщення з певним, важливими для посадкового матеріалу умовами вологи та температури.

В інтернет-магазині насіння завжди в наявності посадковий матеріал у пакунках різних розмірів. Можливо придбати у невеликих пакетах по декілька грам чи 10-20 насінин. А можливо і у профпакетах великого об'єму. Перший варіант для господарів з невеликими земельними ділянками на яких вони мріють виростити одразу декілька культур. Другий - для фермерів, аграрних підприємств чи холдингів. І ті, і інші задоволені якістю насіння, придбаного в інтернет-магазині Геліос.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь