Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що таке бездепозитні бонуси

У 2020 році кожний онлайн портал ігор бореться за свого клієнта, намагаючись залучити його чимось особливим, чого немає у конкурентів. Найчастіше в ролі такої захоплюючої «фішки» виступають різного виду бонуси. Сьогодні майже неможливо знайти ігровий сайт, який не пропонував би бонусну програму для своїх клієнтів. У цій ситуації виграє і портал, який отримує мотивованих до гри клієнтів, і самі гравці, які мають можливість робити ставки безкоштовно або скористатися безкоштовними обертаннями в слот-машинах.

Щоб знайти надійний онлайн портал ігор з бездепозітним бонусом за реєстрацію, перейдіть за посиланням https://bezdepozitu.com.ua/. Тут ви знайдете кращі бонуси за реєстрацію. Деякі з цих порталів недоступні в Україні. Для гри в деяких з них слід використовувати VPN.

Переваги бездепозитного бонусу для гравця

Бездепозітний бонус не є якимось секретом або обманом з боку ігрового порталу. Це чесне заохочення гравця, своєрідний аванс довіри з боку ігрового сайту. Щоб отримати бездепозітний бонусна сайті, гравець повинен всього лише пройти просту реєстрацію.

Поповнення депозиту необов'язково, але є нюанси. У більшості випадків бездепозитний бонус потрібно відіграти певну кількість разів. Це може бути х5, х25 або навіть х35. Тобто гравець зобов'язаний проставити суму бонусу в певних іграх необхідну кількість разів. Дана вимога називається «wager» (вейджер).

Деякі гравці шукають нові портали, де дають грошові бонуси і вимоги по вейджер нижче. Інші навпаки, вважають за краще перевірених «старичків», роблячи ставку на надійність сайту і його репутацію.

В цілому, бездепозитний бонус при реєстрації в онлайн іграх досить складно відіграти. Це можуть зробити досвідчені гравці, які розуміють всі тонкощі ставок в онлайн іграх і не піддаються азарту.

Як отримати бездепозітний бонус?

Основне правило для отримання т.зв. бездепа - це реєстрація на ігровому сайті. Деякі онлайн-портали нараховують миттєвий бездеп автоматично після реєстрації, в інших потрібно активувати його самому, написавши в техпідтримку або поставивши галочку в потрібному пункті в налаштуваннях облікового запису.

Повна ланцюжок виглядає наступним чином: реєстрація на сайті порталу, активація бездепозітний бонус і виконання умов wager'а. Чим нижче вейджер, тим простіше відіграти бонус.

Також варто зауважити, що іноді бездеп доступний без вейджеру! Найчастіше це буває при нарахуванні фріспінов, тобто вільних обертань на слот-іграх. Якщо на фріспінах вдалося заробити, гроші залишаються на рахунку клієнта і можуть бути виведені в будь-який момент.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь