Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Дитячі енциклопедії, що допоможуть підживлювати допитливість малюка

Знайти відповіді на сотні запитань, які щодня вилітають з уст дитини буває дуже нелегко. Дітям цікаво пізнавати світ і щохвилини вони бентежать своїми незвичайними зацікавленнями. Щоб знайти усі відповіді на дитячі запитання і задовольнити цікавість хлопчиків і дівчаток, пропонуємо вам пізнавальні книги для дітей.

Енциклопедії для школярів

«Ілюстрована дитяча енциклопедія у запитаннях і відповідях» розповідає дітям про все на світі. Тут є розділи по Всесвіт, планети і зорі, будову тіла людини, харчування та корисні звички, різні види рослин і тварин. Яскраві фотографії та кольорові блоки з цікавинками привернуть увагу вашої дитини, а різні шрифти та формат «питання-відподь» допоможуть втамувати цікавість та влаштувати самоперевірку здобутих знань. Тож ваша дитина із захопленням буде дізнаватись нові факти про світ та здобувати необхідні знання.

«Дитяча енциклопедія науки» підживить зацікавлення фізикою та хімією, оскільки у ній зібрано величезний обсяг інформації про закони існування світу та речей у ньому. Легкий виклад та вступ у справжню науку виплекає любов до різних природничих наук, тож «Дитяча енциклопедія науки» стане справжньою знахідкою для юних винахідників та винахідниць.

Інша книга з серії енциклопедій про світ під назвою «Дитяча енциклопедія планети Земля» розповість про особливості будови нашої планети, клімат і погоду, фізичну будову, магнітне поле і багато-багато всього, що обов’язково треба знати дітям у віці 9-12 років.

Чудова енциклопедія для дівчаток «Дівчинка на всі 100%» стане в нагоді усім дівчаткам: і сором’язливим, і активним. У ній ви знайдете корисні розділи про здоров’я, красу, літні канікули і дозвілля, спілкування з однолітками і дорослими та багато іншого. «Дівчинка на всі 100%» буде чудовою порадницею для дівчаток, оскільки підкаже, як треба себе поводити у різних ситуаціях, навчить облаштовувати власний простір та організувати свої навчальні години та відпочинок.

Енциклопедія для хлопчиків «Хлопець на всі 100%» знадобиться підлітку і розкаже про море крутих речей: як класно провести час, як спілкуватись з друзями-хлопчаками і дівчатами, що приховують відмінності між дівчатами й хлопцями. Тому енциклопедія «Хлопець на всі 100%» необхідна для кожного хлопця-підлітка.

У підлітковому віці хлопці й дівчата мають безліч дорослих запитань. Щоб втамувати їхню цікавість, беріть книги про сексуальне виховання. «Як я дорослішаю. Посібник для дівчат» та «Як я дорослішаю. Посібник для хлопців» розкажуть, які зміни відбуваються в організмі підлітка і як з цим впоратись. Книга про дорослішання дівчат розкаже, чого слід очікувати під час статевого дозрівання, як працюють гормони, яким чином доглядати за своїм тілом та що відбувається з хлопцями в той самий час. Посібник для хлопців пояснить, чому дівчата вже на 5 сантиметрів вищі, чому вони стали раптом цікаві, як впоратись зі зміною голосу та іншими змінами організму та чим корисні фізичні вправи.

Купити корисні дитячі енциклопедії треба вчасно, щоб допитливість та гострий розум ваших дітей тільки росли.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь