Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати меблеву фурнітуру до квартири чи будинку?

Облаштовуючи квартиру, ми починаємо фарбувати стіни, вибирати покриття для підлоги та меблі. Тоді настає час вибирати додаткові речі та аксесуари. Перевірте, що може бути корисним для вас і як це застосувати. Якщо відчуваєте, що можете не впоратися самостійно, то варто звернутися до фахівців. Студія KV Design дизайн інтер'єру у Львові робить дуже якісно та за доступною вартістю.

Меблеві фурнітура – що і як вибрати?

  1. Аксесуари для ванної кімнати

Ємності, підставки для рушників, тримачі зубних щіток, тримач для туалетного паперу та інші речі підкреслюють декор ванної кімнати. З чистим і виразним дизайном вона стане ще більш стерильною, якщо вибрати аксесуари з хрому та скла. У свою чергу, дерев’яні плетені аксесуари «зігріють» ванну кімнату та зроблять її більш затишною.

  1. Аксесуари для вітальні

У вітальні можна кардинально змінити зовнішній вигляд меблів, замінивши в них підлокітники. Ці невеликі деталі нададуть їм дуже сучасного вигляду або ж навпаки – старомодного. Так само заміна ніжок у комоді чи шафі може мати несподіваний ефект.

Якщо полюбляєте рослинність удома, то можна придбати незвичні декоративні горщики й вазони. Варто обрати однакові кольори чи матеріали, щоб створити враження гармонії. Коли ми вирішуємо поєднувати різні кольори та фактури, дизайн інтер’єру набуде більш шаленого характеру.

  1. Кухонні аксесуари

Нам потрібен різний посуд, полиці та поручні. Якщо у випадку невеликих побутових приладів ви оберете обладнання з однієї дизайнерської лінії, то наведете порядок в інтер’єрі. Інші аксесуари також слід вибирати так, щоб вони пасували одне одному.

Тканини у кухні – це переважно прикраси для вікон, полотна, скатертини чи серветки. Хоча вони створюють затишну атмосферу, варто підтримувати помірність. Мити штори або жалюзі з кухні завжди важче (на них осідає жирний бруд), ніж у звичайному приміщенні. Колір тканин повинен відповідати кольору стін і шаф.

Не перестарайтеся з декоративними аксесуарами. Усі вони повинні мати якусь функцію, наприклад, контейнери для сипучих продуктів, ковші тощо. Приємною прикрасою на сільській або садибній кухні може стати колекція старих каструль або цікавих кухлів, викладених на поличці чи підвішених. У сучасному оформленні можна використати прості скляні банки, де зберігати цукерки, або ж металеві контейнери для трав.

  1. Аксесуари для дитячої кімнати

У дитячих кімнатах вам потрібні аксесуари для зберігання безлічі необхідних речей: іграшок, книг, посуду для малювання, колекцій. Варто встановити кронштейни та вішалки на стіни, адже деякі речі можна зберігати в мішках або сумках, які висять на різних вішалках.

Також будуть корисні різноманітні кошики, ящики, пластикові контейнери. Краще вибирати легкі, тоді ви можете укладати їх один на одного – і тим самим економити простір. Для немовлят, які пізнають світ, важливими є аксесуари безпеки, такі як контактні ковпачки, ящики, замки вікон і дверей, протектори для гострих меблевих кутів тощо.

  1. Приладдя для передпокою

Вішалки, полиці та ящики потрібні для того, щоб максимально використати простір, якого зазвичай не вистачає у передпокої. Шафи повинні бути плоскими й високими. Вішалки можна монтувати не тільки на стіни, але і на двері збоку шаф. Також потрібні дзеркала, підставки для парасольок і табурети. Будуть корисні полички для взуття, приладдя для його чищення та ложка для легкого взування.

Тепер ви знаєте, які аксесуари будуть корисними в кожній із кімнат і зможете гармонійно доповнити ними дизайн.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь