Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Яким може бути чоловічий фартух для кухаря

Основний атрибут стилю - фартух. Більшість закладів замовляє уніформу в комплексі. Потрібно дізнатися, які типи тканин найкраще підійдуть для використання співробітниками ресторану.

Тканина для фартуха

Вироби діляться не тільки на короткі і довгі. Фартухи для кухарів та офіціантів в кафе потрібно підбирати з урахуванням постійної прання одягу. Обрана по потрібним критеріям тканина служить закладу роками.

Який повинен бути фартух для співробітників ресторанів?

Перед вибором вироби адміністратори ресторанів і власники повинні розуміти, які характеристики повинні бути присутніми в уніформі кухарів, офіціантів. Замовити мужской фартук для повара можна за посиланням.

Основні фактори, які потрібно врахувати при замовленні одягу для кухарів та працівників:

  1. Легкий догляд. Прати фартухи доведеться часто. Тому потрібно купувати тканину, яка не втрачає колір після прання. Бажано вибирати матеріали, які не мнуться. Тоді вироби не доведеться гладити. Це економить час.
  2. Кількість. Рекомендується мати по 4-5 змінних форм на людину. Навіть якщо за зміну працівникові доведеться переодягатися 5 разів, у нього завжди буде охайний вигляд в залі.
  3. Матеріал повинен бути стійким до плям і не втрачати зовнішній вигляд після прання. Кухарі та офіціанти постійно стикаються з забрудненнями. Пролите вино або суп залишає плями не тільки на фартусі, а й репутації закладу.
  4. Стиль одягу повинен відповідати дизайну приміщення і концепції ресторану. Одяг співробітників - хороший спосіб виділити стиль закладу, показати статус. Гості ресторану помітять, що всі працівники одягнені в одному стилі, і це додасть вишуканості закладу.
  5. Колір. Краще брати або класичні відтінки: коричневий, чорний, білий, або враховувати колірну гамму приміщення.
  6. Приємний на дотик. Співробітник регулярно торкається до свого одягу. Якщо йому буде не зручно, то він весь час буде відчувати роздратування. Це негативно позначиться на його роботі.

Вибір матеріалу

Найсерйозніше потрібно підходити до вибору самого текстилю. Популярні варіанти:

  1. Бавовна. Переваги бавовни для використання в ресторанній сфері - натуральність. За рахунок цього він прекрасно пропускає повітря, в ньому шкірі дихає. Волога добре всмоктується, матеріал швидко сохне. Доглядати за бавовняної продукцією не складно, так як вона не вимагає особливих методів. Прання в машинці з використанням стандартного порошку - це все, що потрібно для довгої експлуатації бавовняних фартушки.
  2. Джинс подобається користувачам тим, що він стильно виглядає, довго не зношується. Щоб додати оригінальності виробу, використовуються вишивки. Нашиті логотипи компанії точно підвищать ваш статус. Навіть зшитий фартух зі старих джинсів буде виглядати сучасно і незвично. Обслуговувати гостей в джинсового уніформі приємно, тому що матеріал дозволяє шкірі дихати.
  3. Синтетика. Є тканини, які не зминаються, легко перуться і виглядають сучасно. Багато матеріалів, створені з синтетичних волокон, приємні на дотик.

Вибирати вироби краще з майстрами з пошиття одягу для ресторанів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь