Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги виготовлення сувенірних медалей та грошей на замовлення

Нагородні медалі, гроші та сувеніри на замовлення - це доцільно і вигідно, оскільки тільки така продукція повністю відповідатиме вашим бажанням. Значки та медалі на замовлення, випущені для конкретного підприємства, допоможуть приємно здивувати клієнтів і партнерів, акцентувавши їхню увагу на вашій успішності.

Навіть сам факт індивідуального виготовлення сувенірів або пам'ятних медалей працює на ваше благо, адже замовлення значків та інших виробів на сайті https://bezmez.com.ua - це престижно! Покажіть себе у вигідному світлі - виготовлення сувенірних товарів із застосуванням корпоративного стилю буде цьому сприяти!

Медалі та значки з індивідуальним дизайном - відмінна можливість заохотити кращих співробітників компанії за їх професійні досягнення. Такий цінний презент з пам'ятним написом - розумна альтернатива більш звичним і тривіальним подарункам. Виготовлену на замовлення медаль з написом можна піднести в комплекті з квітами і іншими сувенірами. У будь-якому випадку це підкреслить ваш смак, вміння розбиратися в людях і гідно цінувати їхню працю.

  1. Сувенірна медаль - відмінний подарунок на день народження, прекрасно буде виглядати на грудях винуватця торжества.
  2. Сувенірна медаль може служити призом за участь і перемогу в конкурсах, організованих під час вашого торжества.
  3. А ще чудовий варіант - це вручити по медалі всієї сім'ї.
  4. Медалі знадобляться і на офіційно - нудних заходах (треба ж якось пом'якшити цю офіційність) і на веселих гулянках.
  5. Медалі можна вручати з якогось приводу (участь в конкурсах) і зовсім без приводу).

Будь це ювілей, весілля, закінчення школи або проводи в армію - на всі випадки, для будь-якої веселій компанії ми зможемо підібрати сувенірні тематичні медалі.

Все жартівливі медалі виконані з картону і прикрашені бантом, вішаються на шию за допомогою стрічки.

Сувенірні гроші - пачки купюр, які максимально схожі на справжні

Якщо ви хочете пожартувати над друзями, одним з найоригінальніших варіантів стануть сувенірні долари. На перший погляд вони нічим не відрізняються від справжніх, і тільки взявши їх в руки, жертва розіграшу зрозуміє, що її обдурили!

Багато з нас в дитинстві використовували найрізноманітніші речі, імітуючи реальні гроші. Але для сучасних дітлахів такої необхідності немає, адже подібні доларові купюри відмінно підійдуть для них як ігрова валюта. Вони також можуть стати в нагоді на всіляких розважальних заходах, будь то корпоратив або навіть весілля.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь