Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Податкові переваги від володіння офшорною компанією

Офшорні компанії

У світовій практиці термін «офшорна компанія» служить для визначення юридичної особи, місце реєстрації та знаходження якого розташовується за межами країни проживання його учасників і керівників. Навіщо ж вона потрібна?

Є застаріла думка, що реєстрація іноземних компаній затребувана лише з боку нечесних людей і корумпованих чиновників, але це далеко не так.

Бенефіціарами офшорів стають і чесні громадяни, які дотримуються законів, але прагнуть до конфіденційності, інформаційної захищеності, високого ступеня захисту активів, новим конкурентним можливостям. Для того, щоб открыть оффшор в Нидерландах, переходьте за посиланням.

Незважаючи на те, що останні 10-15 років існувала тенденція ліквідації офшорного законодавства, потреби міжнародних інвесторів залишилися колишніми. У зв'язку з цим деякі держави знову почали створювати для міжнародних компаній переваги, що забезпечують збільшення прибутку на тлі конкурентів, надійний захист активів, вигідні умови оподаткування, високий ступінь конфіденційності та простоту юридичних процедур.

Розглянемо ці та інші переваги, які дає підприємцям реєстрація іноземних компаній разом з компанією NK Profit, більш докладно.

Простота процедури реєстрації, економія на обслуговуванні

Зареєструвати бізнес у великій країні - завдання не з легких, адже реєстрація автоматично веде до безлічі обов'язків. Створити компанію в певних офшорних центрах куди простіше, та й вартість самої процедури значно нижче.

Зареєструвати компанію в офшорі разом з NK Profit можна дуже швидко. Процедура здійснюється із залученням місцевих експертів, що спеціалізуються на даному напрямку.

Знижені адміністративні вимоги

Як правило, необхідно щорічно подавати місцевим органам влади фінансові звіти з інформацією про продажі і покупки з додатком списку всіх наявних зобов'язань і активів.

Бухгалтерську звітність також необхідно вести, але щорічної здачі вона не вимагає. Адміністративний облік залежить лише від ваших потреб при управлінні бізнесом.

Можливості для податкової оптимізації

Ця перевага, зрозуміло, є лідируючим серед причин інвестування в офшори. Велика частина офшорних центрів, згідно з так званим територіальним принципом оподаткування, звільняє МБК від сплати податку на прибуток і доходи, отримані в інших державах.

Конфіденційність

Досить багато популярних офшорних юрисдикцій не мають вимоги розкриття фінансової інформації. При реєстрації компанії дані про засновників, зрозуміло, надаються, проте, без спеціальних рішень судових органів доступу до них немає.

Захист активів

Переклад ваших активів на баланс зарубіжної офшорної компанії захистить їх від вимог кредиторів, запобіжить силове захоплення майна.

У разі виникнення на вашу адресу позовної рішення суду ваші особисті активи в країні проживання легко можуть бути заарештовані. Якщо ж ви передаєте власні активи в закордонний офшорний фонд, суд не зможе їх так просто заарештувати. Інформація про них також буде недоступна для цікавих очей.

Захист в суді

В рамках відкритого проти вас судового процесу законодавство офшорної країни, як правило, забезпечує досить високий рівень захисту.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь