Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати віскі в тетрапаку в якості подарунку?

Дорогий алкоголь часто використовується в якості подарунка, підкорюючи як своєю презентабельністю, так і можливістю насолодитися елітним напоєм. Віскі по праву є одним з кращих презентів, який можна підібрати під будь-які смакові переваги. Як кажуть фанати цього напою - віскі подобається всім, просто не всі зуміли знайти для себе відповідний дистилят.

У світі спостерігається зростання популярності віскі. Його широко рекламують в інтернеті, про нього знімають сюжети професійні журналісти, його тестують популярні блогери. Якщо років 10-15 тому всі дарували один одному коньяк, то сьогодні його місце зайняв виски в тетрапаках. Добре це чи погано? Чи можна взагалі розглядати віскі в якості презенту?

Навіть невеличкий сувенір розглядається під мікроскопом з точки зору його вартості, корисності, дизайну, рідкості і багатьох інших показників. Тому якщо ви купите найдешевший віскарь для подарунка - це буде виглядати як мінімум дивно. Навіть якщо людина далека від світу віскі, вона завжди може дізнатися всю таємницю з інтернету.

Також не варто дарувати віскі дівчатам і войовничим борцям з алкоголем. В обох випадках ви опинитеся в незручному становищі, швидше за все, зіпсувавши настрій собі і імениннику. Так, серед дівчат зустрічаються фанатки віскі, а непитущий чоловік легко може виявитися колекціонером елітного алкоголю. Але це швидше виняток, ніж правило.

Віскі на Новий рік, новосілля, День народження?

Коли варто дарувати віскі, на яке свято? Наразі, він підходить для будь-якого випадку, буде це ювілей спільного життя, День народження собаки або День будівельника. Головне, щоб презент за своїм смаком, характером, статусом, резонував з конкретною подією і відповідав уподобанням людини.

Зрадіє середньостатистичний токар Василь подарунку у вигляді Jim Beam Red Stag або Bell's Spiced? Скоріше за все ні. Вася з великим задоволенням би випив гіркої настоянки. Що можна купити такій людині? Класичний бурбон або шотландський купаж, а найкраще - доброї горілки.

Рекомендації щодо вибору віскі в подарунок

Охопити всю різноманітність видів віскі і смакових характеристик в одній статті просто нереально. Це і не потрібно, адже дана стаття направлена ​​на просту (НЕ занурену в тему) людини. Наступні поради допоможуть зрозуміти, який віскі підійде для умовного Михайла Петровича найкраще. Для цього необхідно визначитися з:

  1. ціновим діапазоном (природно, партнеру по бізнесу не варто дарувати купаж за 1000 гривень);
  2. ефектом впливу (знак уваги або наприклад, налагодження дружніх відносин);
  3. смаковими уподобаннями (як варіант - якщо людина не любить коньяк, навряд чи вона буде в захваті від хорошого бурбона з багаторічною витримкою);
  4. країною виробництва (можливо, ваш знайомий колись давно їздив в Кентуккі або у нього є мрія побувати в Шотландії);
  5. міцністю (можна викликати божевільний захват, наприклад, подарувавши віскі Wild Turkey 101 міцністю 50,5 градусів);
  6. магазином (на жаль, багато мережевих маркетів сьогодні грішать поганою якістю).


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь