Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги картонної упаковки для товарів

У сучасному світі важко уявити собі товар без упаковки. Перше на що звертає увагу покупець, це упаковка товару. Сучасна картонна упаковка від ubi pack studio служить засобом захисту товарів від псування і пошкоджень, при транспортуванні і зберіганні. Вона повинна зберегти зовнішній вигляд товару, і його споживчі властивості; бути надійною і зручною. Пакувальна продукція несе інформацію про продукт. Упаковка - це перше, що бачить споживач, купуючи товар, і у нього виникає асоціація про компанію-виробника.

Розробка картонної упаковки

Виготовлення картонної упаковки залежить від багатьох факторів. Для початку потрібно вибрати матеріал, врахувати його зовнішній вигляд, характеристики, зручність складання і транспортування. Необхідно підготувати ескіз, розробити макет, і придумати продається дизайн, який приверне увагу споживача. Над цим працюють дизайнери і маркетологи. Висока якість матеріалу і добре підібраний дизайн, здатні залучити потенційних клієнтів. Адже якщо споживачеві сподобається зовнішній вигляд упаковки, він буде частіше звертати на нього увагу і купувати товар, іноді незалежно від того, що ховається за упаковкою.

Конструкція упаковки також дуже важлива, вона повинна бути зручною, транспортабельної, і складується; екологічно безпечної, практичною у використанні і з відносно невисокою вартістю.

Картонна упаковка охоплює багато сфер нашого життя. Важко уявити собі сьогодні товар без упаковки, вона може бути індивідуальною або груповий для великого асортименту товару.

Картонні коробочки і їх види

Картонні коробочки - один з найсучасніших і популярних видів упаковки. Коробочки невеликих розмірів проводиться для упаковки таких товарів:

  1. Кондитерських виробів
  2. Косметичних засобів та парфумерії
  3. Ювелірних виробів і біжутерії
  4. Текстилю

Картонна упаковка великих розмірів з гофркартона та інших видів щільного картону служить тарою для харчових продуктів, техніки, взуття та ін.

Картонні коробочки виготовляються з крейдованого паперу, і різних видів картону, чим він щільніше, тим довговічніше буде служити упаковка. Коробочки ламінують, роблять тиснення, висікання. Картонні коробочки з нанесенням зображення, з золотим або срібним тисненням, нанесенням логотипу коштують дорожче, але такі види обробки роблять упаковку унікальною і привертають увагу покупців.

Оформлення картонної упаковки

У виробництві картонної упаковки важливий не тільки зовнішній вигляд, але і якість матеріалу. Коли покупець побачить привабливу упаковку, він візьме її в руки, щоб краще розглянути, у нього виникнуть приємні тактильні відчуття, йому обов'язково захочеться купити товар в цій упаковці. Щільна упаковка з якісного матеріалу, з оригінальним дизайном, може навіть несвідомо стимулювати покупця до придбання товару.

Переваги картонної упаковки:

  1. Виготовляється з екологічно чистих матеріалів
  2. Дають можливість вторинної переробки і нескладної утилізації
  3. Простота в збірці
  4. Невисока вартість
  5. Великий асортимент матеріалів, форм і забарвлень
  6. Зручна конструкція, так як коробки продаються в розібраному вигляді
  7. Комфортність при перевезенні та зберіганні

Гарну упаковку характеризують такі чинники: прийнятна ціна, якість матеріалу, презентабельний вигляд. Виробництво упаковки включає в себе розробку унікальної упаковки з оригінальним дизайном, з нанесенням логотипу вашої компанії - така упаковка зможе бути хорошим двигуном вашого бренду.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь