Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Де можна найбільш вигідно обміняти валюту

Клієнти, зацікавлені в продажу або купівлі іноземної валюти, в даний час мають дуже багато можливостей - можна скористатися пропозицією традиційних, стаціонарних пунктів обміну валюти, вибрати інтернет-сервіси або обміняти рубль до гривні в банку. Який варіант є найбільш вигідним і який пропонує більш вигідний курс рубля в Києві сьогодні?

Хочете вигідно обміняти рублі в гривні? Найпривабливіший курс рубля до гривні в Києві вам запропонує обменка уа!

Стаціонарні пункти обміну валют, банки та онлайн обмінники - у клієнтів, які бажають купити рубль в Запоріжжі або продати валюту, ще ніколи не було так багато можливостей. Протягом багатьох років валютні операції можна було здійснювати тільки в традиційних пунктах обміну валюти або в банках, однак, поширення доступу в інтернет привело до появи нових інструментів, які дозволяють обмінювати гривні в рублі, купувати і продавати євро, фунти, франки, долари та інші валюти за вигідним курс рубля до гривні.

На популярність електронної міняв також вплинуло вступ в силу антіспредового закону, прийнятого в 2011 році. Щоб оцінити, який канал обміну є найбільш рентабельним, варто придивитися до статистики.

За даними за III квартал 2019 року, що описують спреди на курс рубля Києва в обмінних пунктах стаціонарних, онлайн обмінниках і банках, відмінності колосальні. У банках спред на рубль становив до 7,20%, в той час як в обмінних пунктах стаціонарних 1,48%, а на сайтах - тільки 0,49%. Це означає, що спред в банках більш ніж в 14 разів вище, ніж в електронних обмінних пунктах. Так виглядають параметри для рубля і гривні - наприклад, в кінці вересня 2019 року спред, встановлений в банках на рубль, становить 6,89%, а в онлайн обмінниках - тільки 0,56%.

Як видно зі статистики, можна зручно скористатися послугами електронних обмінних пунктів, які стягують невеликі маржі, а також пропонують можливість обміну валюти через інтернет - не виходячи з дому.

Але, якщо ви не довіряєте онлайн обмінникам і при цьому хочете міняти валюту по вигідному курс валют рубль гривня, то вам варто використовувати послуги стаціонарних обмінних пунктів, наприклад, таких як obminnyk.kiev.ua в Києві! Тут вас завжди чекає професійне обслуговування та вигідні умови здійснення операцій по купівлі, продажу або обміну валюти!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь