Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Для фанатів Китаю. Вибираємо кращий ноутбук Xiaomi

Як зрозуміти, що значить Air, Gaming, Redmi. Ми постараємося допомогти вам розібратися хто є хто. Без безлічі незрозумілих слів - гігагерц, мегабайт і техпроцес.

Як зрозуміти, що значить Air, Gaming, Redmi та особливо mi gaming laptop 15.6.

Коли бюджет урізаний до межі - Xiaomi RedmiBook 14

Одне з найбільш суперечливих пристроїв. Redmi - лінійка, яка говорить про бюджетний напрямку, але нутрощі апарату так не назвеш. Ті, хто хоче познайомитися з основними технічними характеристиками, можуть спуститися до підсумкової таблиці.

Швидкість роботи RedmiBook 14 на висоті. Дизайн? Відмінний. Єдина непомітна підпис не псує загальну картину. Залежно від навантаження батарея може працювати до 8-10 годин.

Дрібні причіпки до RedmiBook 14 - відсутність роз'єму type-c, веб-камери і кардридера. Відвертий провал - якість дисплея. Чи не бачитеся на гучне FullHD. Якість картинки цього ноутбука сильно гірше конкурентів за таку ж саму ціну.

Підсумок: щодо потужне залізо, поганий дисплей, немає веб-камери. Можна грати на низьких налаштуваннях в ігри 2-х річної давності.

Xiaomi Mi Notebook Air 12.5

Ноутбук без єдиної підписи на кришці. Ви таке бачили у інших виробників? З пристроями Xiaomi можна бути не як усі. Це стосується і інших моделей Xiaomi, крім Redmi. Залізо слабкіше ніж у попереднього. Екран менше за розмірами, але краще в плані передачі кольору.

Клавіатура з підсвічуванням. Виділеного блоку з цифрами немає, але завдяки цьому ноутбук вийшов значно менше і легше. А ось веб-камеру на цей раз не затиснули. Звичайно, зробити фотосесію не вдасться, а ось поговорити по Skype цілком.

Розробники обіцяють 10 годин роботи від акумулятора, але ви навряд чи зможете цього домогтися. Більш реальні цифри - 6-8 годин.

Підсумок: слабке залізо, малий розмір, є веб-камера і підсвічування клавіатури. Друкарська машинка.

Хотілося б сказати, що для офісного ПК підійде найдешевший варіант. Можливо, але далеко не завжди. Від якості техніки сильно залежить продуктивність роботи. Звичайно, якщо працювати, а не дивитися котиків.

Mi Notebook Lite 15,6

Продуктивність незначно нижче RedmiBook, але її цілком вистачить для домашнього використання. А ось внутрішньої пам'яті, катастрофічно мало. Вільного місця буде близько 60-70 ГБ. Цього вистачить хіба що на сезон серіалу або 1 гру, наприклад, GTA V.

Екран в загальному прийнятний. Передача кольору непогана. На ньому комфортно дивитися фільми в компанії.

Підсумок: продуктивність і екран гідні, але внутрішньої пам'яті вистачить тільки на офісні документи.
Для серйозної роботи

Xiaomi Mi Notebook Pro 15.6

Ноутбук з потужним залізом і непоганим екраном. Чи варто було додавати приставку Pro в назву? Скоріше ні. Єдина серйозна перевага - величезний обсяг високошвидкісної пам'яті. Якщо це перевести на людський - запуск програм буде блискавичний (як в іншому і в інших пристроях цього огляду), а обсягу вистачить на «довічне» використання.

Підсумок: гідні характеристики, багато внутрішньої пам'яті, 2 порту Type-C. Мінуси - гострі кути, які швидко «стираються», через що псуватися вид.

Для геймерів, стримерів, дизайнерів і програмістів - Xiaomi Mi Gaming Notebook

В очі відразу кидається приставка Gaming. Це говорить про націлювання в високий клас. Тут встановлена ​​потужна апаратна начинка, яка підтримує більшість ігор останніх років. Він буде відмінним подарунком для працівників ит сфери або професійних геймерів. Чіплятися, крім кусачей ціни, особливо ні до чого.

Підсумок: запуститься практично будь-яка сучасна гра або важка програма, могли встановити більше постійної пам'яті.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь