Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Де використовується штучний камінь?

Штучний камінь - декоративний матеріал, який імітує фактуру гірських порід.

Його широке застосування викликано доступною вартістю, тривалим експлуатаційним терміном, вогне- і вологостійкістю, легкістю укладання і високими декоративними властивостями.

Сфери застосування декоративного каменю

Декоративні види каменю мають невелику вагу і характеризуються простотою укладання. Ці особливості розширюють можливість застосування матеріалу при обробці громадських і житлових приміщень.

Де використовується штучний камінь? Обробний матеріал штучного походження використовується в будівництві для внутрішньої обробки приміщень - стін, колон, підвіконь та інших елементів інтер'єрів. Оздоблення камінів - ще одна сфера застосування декоративного каменю. При виконанні таких робіт слід розуміти, що його не можна укладати так, щоб він контактував з нагріваючими поверхнями.

Штучні види декоративного каменю застосовуються і для облицювання басейнів, саун та інших приміщень з підвищеною вологістю. Щоб захистити матеріал від впливу несприятливих факторів, його перед укладанням обробляють спеціальними складами.

Кам'яні підвіконня перевагу над такими виробами з пластика і дерева в першу чергу міцністю, довговічністю і декоративністю. Дизайнери знаходять цьому оздоблювального матеріалу саме різне застосування. Їм оформляють міжкімнатні арки, дверні портали, сходи.

У будівництві застосовується штучний камінь, в широкому асортименті він представлений в онлайн каталозі на сайті www.stone.kiev.ua. Продукція провідних виробників знайшла застосування в сфері будівельних та оздоблювальних робіт.

Меблева промисловість

Штучний матеріал з імітацією натурального каменю застосовується в меблевій промисловості. Він Де використовується штучний камінь? використовується при виробництві кухонних стільниць, барних меблів і предметів інтер'єру для ванної кімнати.

З оздоблювального матеріалу виготовляються такі вироби, як:

  1. робочі поверхні;
  2. стільниці-острова;
  3. барні стійки;
  4. обідні столи;
  5. раковини;
  6. мийки.

Дизайнери активно застосовують в роботі декоративний камінь, так як він володіє високою виразністю і декоративністю. З його допомогою вдається створити стильні інтер'єри барів, ресторанів та інших приміщень з яскраво вираженою індивідуальністю і неповторністю стилю.

Раковини та мийки - ще один вид виробів, при виготовленні яких застосовується цей матеріал. Вони відрізняються своїм оригінальним і неординарним зовнішнім виглядом, надають інтер'єру особливого стилю. У ванній зі штучного каменю можна побачити не тільки раковину, але стелажі і полички для зберігання речей і дрібних предметів.

Незалежно від виду, фактури і кольору декоративного каменю, він гармонійно впишеться в інтер'єр, додасть йому елегантності і презентабельності.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь