Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибирати якісне ліжко з підйомним механізмом для сну

При облаштуванні зони відпочинку дуже важливо уважно поставитися оформлення спального місця. Саме спальня є місцем, де кожен може повністю розслабитися і відгородитися від буденних турбот. Власники невеликих квартир часто стикаються з проблемою нестачі простору: більшість ліжок великогабаритні, а захаращувати спальню не хочеться. У підсумку ліжко займає майже всю спальну зону, не залишаючи місця для інших меблів.

Вихід із ситуації є і він зовсім не складний: досить вибрати замість звичайного ліжка модель з підйомним механізмом. Таким чином ви не тільки заощадите дорогоцінний простір, але також забезпечите себе додатковим сховищем для постільної білизни. Щоб купить двуспальную кровать с подъемным механизмом - переходьте за посиланням.

Ліжка з підйомним механізмом оснащуються спеціальним відсіком і висувними ящиками, в яких можна зберігати домашній одяг, білизну та інші предмети побуту. Значний модельний ряд таких ліжок представлений в каталозі інтернет-магазину https://ilux.net.ua/.

Види ліжок з підйомним механізмом

Щоб не розгубитися в різноманітті асортименту, при виборі моделі слід звертати увагу не тільки на дизайн ліжка. Враховуйте наступні моменти:

  1. Кількість ящиків і вбудованих ніш для зберігання речей.
  2. Розташування відсіків (воно може горизонтальним або вертикальним).
  3. Практична і функціональна новинка на ринку - ліжко, що імітує зібрану шафу.

Як вибрати механізм підйому?

При виборі ліжка пам'ятайте, що незалежно від типу підйомного механізму навантаження, що надається на матрац, завжди індивідуальне. У зв'язку з цим перед покупкою необхідно уважно вивчити особливості механізмів підйому:

  1. Пружинний. Як правило, встановлюється в тахту. Головні мінуси механізму - поступове витягування і недовговічність. Також пружини не розраховані на великі навантаження.
  2. Газопоршневий. Працює плавно, практично не вимагає зусиль для підйому. Найчастіше такий механізм зустрічається у великих двоспальних ліжках з вбудованим білизняним відсіком. Механізм розрахований на значні навантаження і здатний витримувати до 100 кг, завдяки чому може прослужити досить довго. Газліфт - найміцніший і дорогий тип підйомного механізму.
  3. Петльовий. Механізм відносять до ручним пристроїв, що працюють виключно від зусиль користувача. В основному його встановлюють на відкидні ліжка бюджетного класу. Незважаючи на низький комфорт в експлуатації, ліжка з петльовим механізмом користуються великою популярністю.

Підстава ліжка з підйомним механізмом може бути ламельованою або суцільною. Наявність ламелей переважає, так як вони надають конструкції додаткову надійність і стійкість до навантажень.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь