Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Для чого потрібна охорона офісу, магазину, супермаркету

Будь-яка офісна або торгова точка являє собою зону підвищеного ризику. Великі грошові суми в касах, документація, відкрите розташування товарів на прилавках, сейфи, офісна техніка, безліч матеріальних цінностей на складі приваблюють зловмисників. До того ж велике скупчення відвідувачів, завантаженість персоналу та продавців основною роботою створюють зручну ситуацію для дрібних крадіжок і псування майна.

Охорона офісу або магазину покликана запобігти розкрадання і захистити персонал в разі нападу, а також не допустити хуліганських витівок і заворушень на території закладу.

Які функції виконує охорона офісів, магазинів, супермаркетів?

Одна з основних завдань охорони - попередження крадіжок. Наявність контролю і присутність співробітників служби безпеки стримують потенційних розкрадачів (в тому числі працівників офісу чи магазину) від скоєння крадіжки. Послуги професіоналів можна замовити на сайті https://ohrana.kharkov.ua/uslugi/ohrana-ofisa/.

Фізична охорона офісних приміщень, магазинів, супермаркетів забезпечує:

  1. профілактику розкрадань;
  2. захист відвідувачів і співробітників;
  3. підтримання громадського порядку;
  4. збереження виручки, товарів і устаткування;
  5. дію пропускного режиму;
  6. огляд ручної поклажі;
  7. візуальне спостереження за обстановкою;
  8. затримання порушників і передачу їх правоохоронним органам.

Фізична охорона офісів, магазинів, супермаркетів повинна бути доручена професіоналам. Тільки що пройшли спеціальну підготовку співробітники здатні забезпечувати надійний захист і підтримувати престиж охороняється закладу. Спілкування з охайними, ввічливими охоронцями створює приємне враження про заклад.

Охорона офісу та магазину: принципи організації

Для кожного підприємства торгівлі розробляється свій комплекс охоронних заходів. За якою схемою і якими силами буде здійснюватися охорона магазинів, залежить від рівня безпеки об'єктів і наявності потенційних загроз. Заходи фізичної та технічної охорони додатково узгоджуються з керівником або власником торгового підприємства.

Режим охорони магазинів вибирається відповідно до графіка їх роботи. В Україні багато офісів та торгових точок, що працюють цілодобово. На таких об'єктах співробітники охоронних служб повинні знаходитися і вдень, і вночі. Число охоронців залежить від площі, кількості та розташування торгових залів.

Вирішальним фактором при формуванні стратегії охорони офісу чи магазину є фінансові можливості власника бізнесу. Завдання фахівців агентств охорони - запропонувати клієнту максимально ефективну концепцію при мінімальних витратах.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь