Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Оформлення свят повітряними кулями

Ніщо так не прикрашає банкетний зал, як дизайнерське оформлення його повітряними кулями. Використання цих обов'язкових атрибутів свята в будь-якому приміщенні створить урочисту атмосферу.

Досвід. Зробити красиву і довговічну композицію з повітряних кульок не так просто, як здається. Довговічність залежить від якості самих кульок, кріплень і складу, яким обробляють кульки, щоб вони не здувало. Якщо не дотримуватися технологій, то кульки здуються ще до кінця заходу.

Гарантія якості. Ми беремо на себе повну відповідальність за якість нашої роботи і повернемо вам гроші, якщо кульки протримаються менше обумовленого терміну.

Безкоштовна доставка. Якщо ви замовите кульки на суму більше 1500 гривень, то ми доставимо їх безкоштовно

Дизайн-студія Sharik (детальніше - тут: https://sharik.kh.ua/section_shary-s-geliem/) працює в сфері оформлювальних послуг досить давно. Наші дизайнери і оформлювачі, за короткий час здійснять Вашу мрію до будь-якого свята. Якщо ви хочете облаштувати банкетний зал дійсно по-святковому - прикраса і оформлення кулями стане ідеальним виходом із ситуації. Судіть самі: яскраві, барвисті повітряні кульки, красиво укладене в гірлянди або зібрані в забавні фігурки - хто не посміхнеться, побачивши такий милий дизайн?

Прикраса кулями буде відмінним атрибутом практично будь-якого свята: Ювілей, День Народження і, звичайно ж, весільне торжество! До будь-якого свята прикрашене кулями приміщення додасть і велику урочистість і святковість і чарівність! Нашим клієнтам ми пропонуємо послуги з оформлення свят в приміщеннях і вуличних заходів, корпоративних і сімейних торжеств, прикраси повітряними кулями презентацій і виставок. Багата фантазія дизайнерів-оформлювачів нашої компанії створить яскраву і незабутню атмосферу будь-якого торжества за допомогою фольгованих кульок, букетів повітряних куль, гірлянд з куль.

Оформлення повітряними кулями - унікальний спосіб створити атмосферу свята в будь-який час і в будь-якому місці! Яскраві, стильні, різних форм і розмірів, повітряні кулі можуть використовуватися як в масштабних елементах оформлення, так і в скромних композиціях. Але одне залишається незмінним - оформлення повітряними кулями залу або весілля гарантовано приверне увагу оточуючі, і підніме настрій Вашим родичам, колегам, друзям. Для Вас ми зможемо виготовити композиції на будь-який день і свято - масштабні свята і скромні дні народження, урочисті весілля і строгі презентації - Ваше замовлення буде виконано з точністю, і в строк.

У нас працюють справжні професіонали своєї справи, що йдуть в ногу з часом і прогресом, знають і вміють застосовувати найостанніші технології і методи з оформлення повітряними кулями. Регулярне відвідування семінарів з підвищення кваліфікації, перегляд навчальних матеріалів, і головне - багаторічний досвід - гарантують успіх оформлення. Звертаючись в нашу компанію, Ви можете бути впевненими - ми допоможемо Вам втілити всі Ваші найсміливіші фантазії в життя, і Ваше свято стане незабутнім!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь