Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чоловічі годинники - як зробити правильний вибір

Як відомо, наручні годинники є не тільки красивою річчю і тим більше просто пристроєм, що відображає час. Крім цього, вони створюють стиль і імідж власника, а також відображають його статус і доходи. У зв'язку з цим на ринку є величезна кількість різноманітних моделей. Причому це різноманітність настільки велика, що у багатьох споживачів можуть виникнути труднощі з вибором.

Перш ніж вибирати годинник, потрібно точно визначитися зі своїми побажаннями, максимальної і мінімальної сумою грошей, яка може бути відведена на його придбання, а також бажано ознайомитися рекомендаціями. З метою спрощення вибору годинники можна поділити на кілька категорій.

Вибір на основі статусу

Для успішних чоловіків з високими доходами, таких як, наприклад, відомі актори, успішні бізнесмени, великі керівники, зірки шоу-бізнесу та інші, природно, підійдуть найдорожчий годинник найбільш відомих брендів на сайті strelka.ua. До таких відносяться Rolex, Philippe, Patek і інші, так як лише вони в змозі відобразити видатний статус власника. Іншим варіантом для таких споживачів є ексклюзивний годинник від знаменитих модельєрів.

Для людей із середніми доходами відповідно підійдуть і моделі середньої ціни швейцарського або американського виробництва. Крім того, слід враховувати, що споживачам, які ведуть фізично активне життя, бажано мати два годинники - для повсякденного життя і для занять спортом.

Чоловікам, які розпочинають свою кар'єру бажано зупинити вибір на кварцових або механічному годиннику. Вони відрізняються простотою конструкції, міцним склом з сапфіра і високою надійністю.

Для молодих людей, що ще не почали працювати, таких як студенти і школярі старших класів найкращим варіантом є недорогі електронні або механічні годинники.

Останні здатні витримувати великі навантаження завдяки конструкції з пластмаси високої міцності. Що стосується механічних моделей, в даному випадку краще вибрати годинник з шкіряним ременем. Для дітей слід купувати або недорогі електронні, або маленькі механічні моделі, причому зі зручним, чітким циферблатом.

Природно, в процесі вибору слід звернутися за порадою до співробітників спеціальних магазинів. Також можна самостійно вивчити інформацію, представлену в інтернеті. Тут можна знайти дані майже про будь-якої моделі годинників. Крім того, годинник можна купувати і через інтернет магазини. При виборі годинника варто звернути увагу на ступінь пило-та водопроникності, а також удароміцність. Обов'язково потрібно перевірити його працездатність, а також механізми регулювання і настройки часу, заводу та інше.

Також бажано провести примірку. Це дозволить оцінити розмір, зручність і функціональність ременя або браслета. У разі невідповідності розміру браслета його регулювання можна зробити на місці покупки. Не слід купувати дешевий годинник, зроблений зовні як копії моделей знаменитих марок.

Крім того, потрібно знати, що небажано купувати годинник у відкритих торгових точках, в зв'язку з тим, що в даних місцях нерідко представлені моделі невисокої якості або вищезгадані підробки під продукцію відомих виробників. Що стосується самих виробників, бажано вибирати моделі відомих або хоча б трохи знайомих компаній.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь