Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості та переваги застосування термопанелей

Термопанелі давно користуються успіхом, адже це відмінний шанс оформити будинок, і заодно його утеплити. Фасадні термопанелі популярні тим, що є багатошаровим матеріалом, нижня частина якого є утеплювачем, а верхня прикрашає ваш будинок.

Особливості застосування термопанелей

Верхній шар - найчастіше клінкерна плитка, вона може відмінно імітувати практично кожен матеріал, навіть природний камінь, глянсову плитку. Ви зможете підібрати варіант потрібного забарвлення, яке допоможе вписатися в будь-який дизайн інтер'єру. Також така варіація моделей підходить не тільки для того щоб прикрашати заміські будинки, вілли, ви зможете відмінно обшити матеріалом навіть будівлю офісу, ресторанний комплекс.

Однак велика роль в даному матеріалі приділяється саме утеплювачу, це пінополіуретан, який є пористим, він відмінно захищає, зберігає тепло, не допускає утворення цвілі і грибків. Завдяки циркуляції будівлі завжди відмінно дихається.

Основні переваги термопанелей

Серед переваг термопанелей виділяють також можливість кріпити їх цілий рік. Це може бути дерево, бетон, тобто матеріал будь-якого типу, адже для кріплення часто не потрібно навіть лати. Однак, якщо в будівлі повністю порушена геометрія, лати необхідні. У будь-якому випадку поверхню важливо очистити для кращого зчеплення з матеріалом.

Також великим плюсом є те, що його можна монтувати в будь-який час року. Вам не треба чекати, коли настане тепло, ви можете приступати до роботи, адже термопанели отзывы, про які є позитивними, відмінно кріпляться в морозні дні, також добре переносять спеку. Він довговічний, тому що не реагує на природні явища і на перепади температури. Також матеріал не зажадає особливих ремонтних робіт під час використання.

Завдяки тому, що матеріал легкий, у вас не виникне проблем з доставкою, з монтажем, вам не буде потрібно замовляти спеціальну техніку. Матеріал продається частинами, доставити його не складе труднощів. Також завдяки легкості, матеріал не вимагає спеціального зміцнення фасаду, його можна кріпити на фундамент, який у вас є, вам не потрібно його посилювати. Якщо ж розглядати інші облицювальні матеріали, вони можуть істотно обважнювати будівлю, що вимагає обов'язкової роботи над фундаментом.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь