Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати репетитора з англійської мови на сервісі ЕЛМІ

Як тільки мова заходить про вибір викладача для дитини, то виникає величезна кількість проблем. Кого обрати? Фахівця, якого радить подруга, ентузіаста без досвіду, носія мови? Що потрібно враховувати, щоб не промахнутися з вибором. Сьогодні розповідаємо про конкретні критерії, які допоможуть полегшити вибір.

Увага на дитину

Вибирайте того репетитора, який зацікавлений в учня більше, ніж в гаманці його батьків. Якщо непрофесіонал почне відразу ж показувати вам свої дипломи і регалії, то досвідчений і впевнений в своїх силах педагог віддасть перевагу поспілкуватися з дитиною, з'ясувати його інтереси і переваги.

Репетитор английского в Киеве, обрати якого можна на сервісі ЕЛМІ повинен не продавати себе, а спробувати зацікавити потенційного учня. Якщо ваш кандидат налаштований на дитину, то це добра ознака.

Домашнє завдання і відпрацювання матеріалу

У хорошого викладача є своя відпрацьована методика, яка спрямована не на те, щоб підтягти конкретні оцінки в чверті, а на те, щоб дати системне уявлення про мову. Викладач дає домашнє завдання і ретельно його запитує, дає завдання на закріплення і відпрацьовує конкретні навички. Якщо ж репетитор робить шкільне домашнє завдання з учнем, то це не найкраще рішення. Репетитор - це не ГДЗ наживо, а додаткове джерело знань.

Гарний у конкретній галузі

Подивіться на приблизний вік учнів, які ходять до репетитора. У справжнього професіонала вони приблизно одного віку, викладач відточує свою індивідуальну методику, що не розпорошується і чітко ставить цілі освіти. У такого професіонала не виникає питань щодо грошей і гарантій надходження - все йде розмірено і поступово. Якщо ви знайдете такого фахівця, то тримайтеся за нього щосили.

Хороший репетитор - це велика рідкість. Але головне, враховувати бажання і потреби дитини. Іноді, щоб залучити мотивацію, то варто скористатися послугами молодого викладача. Якщо хочете добре підготуватися до іспитів, то варто вибрати досвідченого фахівця. Пам'ятайте, що висока ціна не гарантія якості. Краще сто разів перевірити.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь