Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чим зацікавити та як розважити гостей на весіллі?

Весілля має запам’ятатися – це без сумнівів. Але як? Тримайте ідеї, які можна реалізувати навіть без професійного тамади.

Для рухливих: вчимося танцювати

Зважте, що до того, як гості розсядуться за святковими столами, їм зазвичай треба трохи почекати. Не дайте їм нудьгувати та почуватися ніяково, запропонуйте розім’ятися та взяти участь у танцювальному майстер-класі. Це може бути звичний «танок каченят», основи «ча-ча-ча» або шанс нарешті навчитися вальсувати. В розучування можуть взяти участь найсміливіші, або навіть підготовлені – все одно кожному глядачеві буде цікаво.

Для творчих: щось прекрасне своїми руками

Продовжуючи тему очікування та майстер-класів – ще ідея, яка сподобається менш сміливим. Запропонуйте гостям художній розпис тарілок, або оригамі чи декоративні квіти. Отримані шедеври можна використати для оформлення фотозони – і робота кожного учасника буде увіковічнена.

Для інтелектуалів: святковий кросворд

Створіть кросворд на знання пари – про наречену та нареченого, про їх знайомство, звички, секрети. Гості більше дізнаються про молодят та перевірять, наскільки добре вони їх знають.

Святкове фото

Якщо буде обладнано фотозону, а на території проведення весілля блукатиме професійний фотограф, нудьгувати не буде ніхто. Бажана ще наявність різноманітних аксесуарів для фотосесії – і цього досить, щоб зробити гостей щасливими.

Побажання від кожного

Заготовте альбом для побажань на весілля та запропонуйте гостям залишити в ньому кілька вітальних слів – пам’ять залишиться назавжди, а гостям не доведеться нудьгувати.

Лего та інші розваги

Чим іще розважити гостей? Запропонуйте конструктор лего, додавши до нього фігурки молодят і поставивши задачу збудувати будинок для пари. Дорослі дуже люблять такі розваги!

Можна також пограти у гігантські шахи чи шашки, в перетягування канату пбо хрестики-нолики великих розмірів на траві.

Мильні бульбашки теж викличуть інтерес серед гостей, до того ж з ними люблять фотографуватися.

Флешмоб

Флешмоб на весіллі згуртує усіх гостей. Це може бути танцювальний, музичний флешмоб, флешмоб-вітання. Дійство додасть вдалих кадрів для весільного відео та настрою кожному гостю. Дуже популярним є флешмоб «Манекен-челендж»: на хвилину гості мають завмерти у різних «випадкових» позах.

Ефектне завершення весілля

Завершити свято можна романтично та зворушливо – запуском повітряних кульок, якщо вночі – то світлодіодних, коридором із бенгальських вогнів, який створять гості для молодят, або запуском на воду віночків чи корабликів з побажаннями.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь