Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Сучасні змішувачі відомого бренду Grohe

Німецькі змішувачі для ванної Grohe - це вироби найвищої якості, інноваційних технологій і неповторного дизайну. Практично 100% користувачів зазначають той факт, що користування продукцією Grohe доставляє щире задоволення і комфорт.

Змішувачі для раковин і ванни діляться на два типи - сенсорні і механічні. Сенсорні пристрої обладнані електронним блоком, який забезпечує безконтактну роботу змішувача з руками людини. Досить піднести руку до зливу, і магнітний клапан електронного блоку відкриває його для того, щоб потекла вода.

Як і Grohe термостат, змішувачі для раковини і ванни мають вбудований терморегулятор, за допомогою якого здійснюється контроль над температурою води. Параметри температури води задаються за допомогою поворотної, ручної кришки-фіксатора. Існують змішувачі, для початку роботи яких досить точкового дотику руки до основи зливу. Щоб купити сантехнику Grohe - переходьте за посиланням.

Переваги і принципи роботи сантехніки Grohe

Про переваги змішувача Grohe - огляд бренду і принцип роботи повідомляє фахівець - консультант інформаційного торгового порталу aquada.

Користуючись таким високотехнологічним обладнанням для ванної кімнати, людина буде себе почувати пасажиром космічного зорельота з фантастичного фільму. Широкий асортимент висококласних моделей даного сантехнічного обладнання Grohe дозволить створити неповторний дизайн ванної кімнати будь-якого стилістичного напряму - від класики до хай-тек.

Механічні змішувачі бренду не залишилися без інноваційних удосконалень. Сьогодні вони спроектовані за допомогою сучасних водозберігаючих технологій.

Зменшення витрат води досягається шляхом використання вбудованого механізму обмежувача потоку води. Якщо користувач випадково максимально відкриває кран змішувача, то обмежувач миттєво ущільнюється, чим перешкоджає надмірному витіканню води. При цьому якість водних процедур залишається на оптимально комфортному рівні. Зате істотно економляться кошти на оплату споживаної води і енергії, що витрачається на її нагрівання.

Бажаєте подивитися ціни на даний бренд, або ознайомитися з продукцією інших виробників: переходите за посиланням в категорію сайту. Тут Ви зможете купити потрібний виріб.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь