Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати типографію

Великий попит на поліграфічні послуги породив масу пропозицій. Але така кількість пропозицій не говорить про те, що у всіх підрядників можна замовити друк поліграфії без браку, не всі підрядники відповідають такій вимозі, як баланс якості, вартості та термінів. Як же зорієнтуватися на цьому ринку, як вибрати друкарню і не набити «шишок»?

Своє виробництво або посередництво

В першу чергу, розглядаючи пропозиції, дізнайтеся, чи є у організації власні потужності. Сьогодні багато організацій тільки називаються друкарнями, а насправді ж крім столу і ПК у них нічого немає. Іншими словами, на ринку багато посередників. З такими краще не співпрацювати, а відразу розглядати поліграфістів, які володіють власними потужностями, таких, як типография "Хамелеон".

Цінова політика

На наступному етапі зверніть увагу на ціни. Не варто «кидатися» на найдешевшу. Пам'ятайте, що чудес не буває. Часто буває так, що при зверненні в компанію, яка пропонує мінімальні ціни, замовник отримує погану якість друку. Найоптимальніший варіант - вибрати організацію, яка працює із середньоринковими цінами.

Розмір компанії

Розмір друкарні потрібно враховувати, але поряд з цим візьміть до уваги те, що велика друкарня - це не завжди найкраща. Велика організація часто це величезна кількість замовлень, і тому не завжди може бути індивідуальний підхід. Краще вибирати не за обсягом виробництва, а по уважному ставленню до клієнта.

Щоб не зіткнутися з проблемами, обов'язково попросіть представників друкарні показати зразки продукції. Дивіться на передачу кольору, щоб усі кольори були насиченими і яскравими. Рухаючись діапазон завжди повинен бути контрастним.

Крім цього, зверніть увагу ще й на такі критерії:

  1. досвід роботи;
  2. кваліфікація співробітників;
  3. клієнтський сервіс і легальність роботи;
  4. якість використовуваних матеріалів;
  5. використовуваний спосіб друку.

Постарайтеся врахувати всі ці поради, і тоді ви зможете якісно убезпечити себе від неприємних несподіванок і отримати кращу друк за хорошими цінами.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь