Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як позбутись мух

Причини появи

Мухи - один з найчисленніших і поширених видів комах на планеті. І, подобається нам це чи ні, ніж жити на вулиці вони вважають за краще сусідство з людиною. Головні причини цього - тепло і їжа. Як позбутись мух - великий вибір відповідних товарів на сайті фджигруп, тут ви можете знайти средство от мух, дымовую шашку Перметрин от мух, биоспрей MOSCA Natural Stopе від магазина FGgroup.

Появі мух в будинку сприяють наступні чинники:

  1. неприбрана їжа, розсипані крихти;
  2. залишений брудний посуд;
  3. відкрите відро для сміття;
  4. запах фекалій, сільський туалет поблизу;
  5. наявність домашнього вихованця;
  6. щілини, вентиляційні отвори і вікна без сіток;
  7. купи гнилого листя, компостна яма перед будинком.

Харчові уподобання цих комах практично повністю збігаються з людськими. Але їжа не тільки служить їм джерелом прожитку, а й є оптимальним середовищем для відкладання яєць. За раз самка відкладає близько 100 штук. Звичайно ж, найбільше мухи люблять житло неохайних господарів.

Проникнути в будинок для них не складає труднощів завдяки гарній маневреності. Досить відкрити двері або вікно, і комахи за частки секунди прослизнуть в щілинку. Але буває, мухи потрапляють в будинок ще зародками разом з підгнилими фруктами.

Оскільки у комах відмінна здатність до польотів, вони можуть летіти зі швидкістю до 40 км на годину, літаючи по різним звалищ, стічних канав та інших малоприємних місцях. З усім "добром", що комаха знайшла в злачних місцях, вона летить в будинок, де живуть люди. В результаті приносить різноманітну заразу.

Крім того: Мухи можуть кусати. Так робить підвид жигалки, які трохи відрізняються від стандартних кімнатних комах. Зазвичай мешкають біля тварин, але можуть залітати в будинок, якщо поблизу є хлів. Паразити плідні. Пара мух відкладає більше сотні яєць протягом життєвого циклу. Нове покоління комах з'являється вже через пару тижнів і продовжує цикл размножений. Взимку мухи неактивні, але відкладають яйця в оселях людей, щоб ближче до весни з'явилися нові паразити. Шкідники заражають своїми яйцями їжу, після чого її може з'їсти людина.

Мухи небезпечні. Ці комахи розносять різноманітні інфекції і глисти. Саме муху називають першопричиною сотень епідемій жовтяниці відбувалися в 19 столітті. Завдяки сучасній медицині, епідеміологічну загрозу вдалося купірувати - в рік трапляється не більше п'яти випадків. Але цей показник може в будь-яку хвилину змінитися.

Як боротися з мухами

Як боротися з мухами в приватному будинку і на вулиці? Можна використовувати спеціальний прилад для знищення мух. Виробники пропонують різні моделі, які полегшують життя. Також підійдуть різні препарати і пастки, виготовлені своїми руками.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь