Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати пакети zip lock?

Поліетиленові пакети давно і надовго увійшли в наше життя. Однак, щоб забезпечити максимальний комфорт покупцям, виробники полімерної тари вирішили створити більш зручний і багатофункціональний продукт для упаковки продукції - пристосування із замком zip lock. Такий пакет являє собою спеціальну упаковку, яка відрізняється наявністю застібки, яка герметично закривається. Різновидів моделей з такою застібкою досить багато, тому виникає питання з приводу того, як вибрати такий пакет. Щоб це зрозуміти, слід більш детально розібратися в темі. 

Переваги виробів

Щоб зрозуміти, як вибрати і замовити zip lock пакеты недорого, необхідно для початку дізнатися, що ж це таке. Покупці зустрічаються з ними щодня, навіть не здогадуючись про те, що це є. Пакет zip lock - це кульок зі спеціальним замком, який виконаний у вигляді поліпропіленової смуги, яка герметично з'єднується і легко роз'єднується . У порівнянні з іншими упаковками, такі варіації коштують трохи дорожче, можуть використовуватися безліч разів, відмінно використовуються для перевезення сипучих і рідких речовин.

Серед головних переваг даних пакетів варто виділити наступні:

  1. Захищає продукти від пилу, мікрофлори навколишнього середовища;
  2. Є можливість герметично закривати і відкривати пакет багато разів;
  3. Продукція упаковується естетично привабливо;
  4. Такі пакети представлені в різних кольорах і розмірах;
  5. Є можливість нанести логотип на пакет.

Різноманітність виробів

Вирішуючи питання про те, як вибрати пакети zip lock, слід знати, що вони можуть бути виготовлені двома методами:

  1. цілі, із замочком, який виконаний способом екструзії. За підсумком, з-під машини виходить готовий виріб;
  2. збірні. Заготовки проходять через зварювальну машинку, і замочок приварюється до виробу.

Як правило, методика виготовлення не сильно впливає на якість.

Також, приймаючи рішення про те, як вибрати такий пакет, варто враховувати, що виріб може бути одношаровим або багатошаровим. Одношарові моделі досить дешеві, використовуються переважно для зберігання харчових продуктів, ювелірних виробів, інструментів, ліків, кабелів.

Багатошарові пристосування слід вибрати в тому випадку, коли планується тривале зберігання продуктів, наприклад, кави, круп, цукерок і так далі. Це пов'язано з тим, що така упаковка має додатковий бар'єрний шар, який забезпечує більш надійну герметичність і захист товару.

Особливості вибору

Вирішуючи питання про те, як вибрати пакет zip lock, слід звертати увагу на такі параметри, як міцність, розмір, особливості конфігурації, вага, фасування.

Таким чином, стає зрозуміло, як вибрати пакет zip lock.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь