Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що треба знати про ремонт турбін авто

Ремонт турбін двигуна - питання, яке можна довірити тільки професіоналам. Якщо ви шукаєте надійний сервісний центр по ремонту автомобільних турбін в Дніпрі - сайт https://turbotechnic.com.ua готовий запропонувати вам свої послуги.

Наша компанія пропонує діагностику, ремонт і відновлення турбін різного типу для легкових і вантажних авто, виконує обмін агрегатів, виконує прогонку пристроїв після ремонту на стенді. Завдяки сучасному обладнанню та роботі досвідчених майстрів ми можемо гарантувати якість послуг, що надаються і довговічність служби відремонтованих турбокомпресорів.

Ремонт турбін - затребувана послуга не тільки в Дніпрі, а й по всій Україні, так як заміна агрегату на новий обходиться в рази дорожче, ніж ремонт. Тому ми працюємо з клієнтами з різних населених пунктів, консультуючи дистанційно і приймаючи турбіни на ремонт і обмін. Детальніше - на сайті https://turbotechnic.com.ua/remont-turbin-v-dnepropetrovske.html.

Причини звернутися в turbotechnic.com.ua:

  1. Ціна капітального ремонту приблизно на 50% -70% нижче вартості нової турбіни.
  2. Гарантія на термін служби відремонтованої деталі - 1 рік (завдяки якості запчастин і роботи).
  3. Капремонт виконується тільки для турбін, що вийшли з ладу і підлягають відновленню, якщо проблема в поломці інший деталі - в процесі діагностики це буде встановлено.
  4. Безкоштовна консультація та первинна діагностика - допоможе визначити можливу причину несправності і передбачити варіанти ремонту.

Реставрація і обмін турбін

У процесі реставрації і ремонту турбін використовують оригінальні запчастини, які гарантують продуктивність, безпеку і довгий термін експлуатації двигуна.

Більшість необхідних запасних частин є на складі. Але при потребі наша співпраця з постачальниками деталей дозволяє швидко замовити необхідну запчастину для конкретної марки машини без довгого простою транспорту на ремонті.

Також до послуг клієнтів широкий обмінний фонд турбін, що дозволяє швидко здійснити заміну агрегату з гарантованою якістю роботи.

Проблема виходу з ладу турбокомпресора - досить неприємна новина. Але ми допоможемо знайти вихід із ситуації і оперативно повернемо транспортний або вантажне засіб в робочий ритм. Довіртеся найкращим професіоналам!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь