Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати клінінгову компанію

Професійні клінінгові послуги - компроміс між ідеальною чистотою та мінімальними затратами часу. Вони коштують грошей, але такі вкладення завжди окупаються. Особливо важливий якісний клінінг для бізнесу, офіс та інші комерційні площі якого є відображенням рівня якості роботи організації. Штатна прибиральниця не впорається з вирішенням завдань на максимально високому рівні, прибирання житлових приміщень теж вимагає певної підготовки, знання основних принципів клінінгу.

Клінінгова компанія Сleaning Рartner является однією з найбільших профільних організацій. Вона надає послуги бізнесу під ключ. Ви маєте можливість замовити щоденну, генеральне прибирання, приведення приміщень у порядок після ремонту. З юридичними особами підписуються договори на співпрацю, ви можете розраховувати на максимально вигідні умови. Доступні варіанти оформлення договорів - разовий, про постійне надання послуг. Щоб замовити клінінгові послуги в Києві - переходьте за посиланням.

Основні послуги бізнес-клінінгу

Бізнес-клінінг для комерційних приміщень високо затребуваний, особливо там, де працює велика кількість компаній різних розмірів і форм. Основні послуги:

  1. щоденне прибирання з урахуванням потреб клієнта;
  2. разове обслуговування на випадок екстреної необхідності (пожежі, ремонти);
  3. професійний генеральний клінінг;
  4. безкоштовний аудит для визначення оптимального переліку робіт, розрахунку їх вартості.

Під бізнес-об'єктами маються на увазі бізнес, торгові центри, медичні установи, парковки, кінотеатри, готелі, інші комерційні приміщення. Співробітники клінінгової фірми готові зробити прибирання після концерту, корпоративу, семінару, іншого заходу. Для кожного проекту вони підбирають свій власний перелік послуг. Побутову хімію, обладнання для виконання робіт вони привозять на об'єкт, вартість включена в ціну послуги.

Що враховувати при виборі

Прибирання офісів після ремонту, генеральний, ежеднево клінінг буде виконаний на високому рівні тільки в разі відповідного професіоналізму співробітників. Тому звертатися потрібно в перевірені організації, які мають солідний досвід роботи на ринку, хороші відгуки, репутацію. Уточнюйте такі моменти:

  1. які засоби, обладнання використовує клінінгова компанія;
  2. чи є в наявності необхідний інвентар;
  3. готові вам надати аудит по майбутніх роботах чи ні (за умови подальшої співпраці він повинен бути безкоштовним);
  4. кваліфікація співробітників - люди з вулиці без знань і досвіду не зможуть виконати професійний клінінг на високому рівні;
  5. сертифікати і ліцензії - вони мали б бути.

Вартість повинна прописуватися в договорі і не змінюватися в процесі співпраці. Її може коригувати тільки клієнт на свій розсуд при замовленні додаткових послуг. Перевірені організації гарантують прозорість цін.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь