Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Значущі новини від АКМЦ

В період військових дій на сході України, важливо щоб громадяни, які проживають на території Донецької та Луганської області, володіли актуальною інформацією щодо законодавчих питань, були поінформовані про поточну ситуацію в регіоні та в країні.

З цією метою створено Антикризовий медіа-центр (АКМЦ), в якому працюють незалежні журналісти, що відображають реальну обстановку в східному регіоні. Територіально, АКМЦ знаходиться в Краматорську, на базі центру проводяться зустрічі, брифінги, конференції з актуальних питань. Завдяки спільним зусиллям проводиться інформування населення про проведені реформи, підвищується освідченність громадян.

Основні проекти АКМЦ

На офіційному сайті центру для кожного бажаючого доступні значущі новини від АКМЦ. Для зручності користувачів актуальна інформація відображається в тематичних проектах.

Маяк

Проект «Маяк» освітлює проведені в Україні реформи в різних областях. Адже ні для кого не секрет, що сьогодні впроваджується величезна кількість реформ, які впливають на життя кожної людини. У проекті обговорюється питання ефективності реформ, яким чином вони торкаються кожної людини.

АКМЦ

Без кордонів 2

Люди, які проживають на території непідконтрольної Україні, відчувають інформаційний голод, не можуть приймати участь в соціальному та політичному житті країни. Проект «Без кордонів 2» знайомить громадян з актуальною інформацією, подіями, що відбуваються в країні, з соціальними проблемами та способами їх вирішення. «Без кордонів 2» - це онлайн-майданчик, в ефірі обговорюються різні теми, тут кожен може поділитися своєю думкою.

Голоси

З початку бойових дій, у громадян Луганської та Донецької областей, а за рахунок російської пропаганди, складається упереджена думка про співвітчизників.

Проект «Голосу» дозволяє кожному громадянину дізнатися актуальну інформацію з перших вуст. За допомогою прямого зв'язку створюються комунікації між людьми, що знаходяться по обидва боки від зони конфлікту.

Сприяння розвитку незалежних ЗМІ

Щоб висвітлювати події, що відбуваються на Сході України, незалежно та об'єктивно, необхідна участь незалежних засобів масової інформації. З цією метою фахівці АКМЦ:

  1. створюють механізм об'єктивного відображення подій;
  2. організовується взаємодія між ЗМІ, владою та громадянами;
  3. надають допомогу державним та громадським організаціям при проведенні інформаційних заходів;
  4. створюють контент високої якості, що відображає актуальні події.

Осягнення

З початку бойових дій жителі Луганської та Донецької областей можуть отримувати об'єктивну інформацію тільки через інтернет. При цьому багато хто воліє спілкуватися в соціальних мережах. З метою відображення реальних подій в Україні та підвищення рівня проукраїнського погляду створений проект «Осягнення». Його реалізація стала можливою завдяки підтримці відділу преси, освіти та культури Посольства США в нашій країні.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь