Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як розкрутити свою пісню на радіо

Один з найвідоміших і поширених способів розкрутити свою нову пісню і просунути її в маси - це розміщення пісень на радіо.

Оптимальний варіант перевірити, чи готова ваша нова пісня йти до свого слухача або до ротації на радіо - це провести тестування свого нового треку радіостанціями і звичайними меломанами!

Радіостанції тестують трек в авторизованому режимі, звичайні користувачі тестують трек відвідуючи сайт онлайн радио і прослуховуючи представлений музичний матеріал.

Тестування відбувається наосліп, тобто ми не вказуємо ім'я артиста і назва нової пісні для об'єктивності оцінок.

Результати закритого тестування радіостанціями і відкритого тестування користувачами сайту надаються артисту після закінчення тестового періоду на електронну пошту. У результатах тестування в підсумковій рядку отримуємо підсумкову оцінку нового треку.

Послати пісню на радіо і розкрутити свій новий трек це дві великі різниці.

Новим артистам і музикантам необхідно до цього підходити комплексно, і дуже відповідально.

Мало послати пісню тільки на одну - дві радіостанції. Якщо ви новий артист, якщо про вас нічого не відомо в інтернеті, немає власного сайту, це стає проблематично. Адже кожного разу, коли пісня потрапляє на стіл до музичного редактору радіостанції, і вона його цікавить, він намагається знайти хоч якусь інформацію або презентацію треку і артиста.

Саме з цього ми завжди рекомендуємо замовляти у нас разом з послугою розміщення і розсилки пісні на радіо ще й публікацію прес релізу нового альбому або пісні. Часто розміщуючись на нашому сайті, вже відомі артисти публікують і новини про вихід нового відео кліпу.

Завдяки розміщенню банерної реклами на нашому сайті, багато дізнаються про вас і переходять на сторінку цифрових майданчиків, що піднімає вас в рейтингу. Завдяки банерній рекламі на нашому сайті, легко рекламуються майбутні концерти артистів, нові релізи та альбоми.

У підсумку, співпрацюючи з нами, ви зможете легко і правильно розмістити свою пісню на радіо і заявити про себе!

Скористайтеся нашими послугами, замість довгих мук і пошуках просування своєї музики!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь