Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як доглядати за iPhone і iPad та аксесуарами до них

У догляді за аксесуарами для iPhone і iPad діють два головних правила. Перше - обов'язково знімайте чохол з пристрою перед чищенням. Друге - не використовуйте рідини для миття вікон, побутові миючі засоби, аерозольні розпилювачі, розчинники, аміачні розчини, абразивні матеріали та засоби, що містять перекис водню. На сайті http://stockshablonov.com/ - є докладна інструкція, яка допоможе правильно почистити чохли, та багато іншої інформації яка стосується пристроїв Apple IPhone.

Шкіряні аксесуари (шкіряний чохол для iPhone, обкладинка Smart Cover і чохол Smart Case для iPad). За такими виробами потрібно доглядати особливо дбайливо. Натуральна шкіра від безперервної експлуатації втрачає яскравість кольору і набуває більш природний вигляд. Згодом на чохлі може з'явитися наліт. Аксесуари зі шкіри потрібно оберігати від тривалого впливу сонячного світла, високої температури і вологості.

Жир, косметика і фарбовані матеріали (наприклад, джинсова тканина) можуть стати причиною виникнення плям на шкірі. Навіть самі м'які і призначені спеціально для шкіряних виробів миючі засоби і кондиціонери можуть змінити колір і структуру шкіри. Тому краще обмежитися сухою чистою тканиною без ворсу. Якщо забруднення серйозні, то злегка змочіть тканину в теплій мильній воді і акуратно протріть чохол.

Прозорий чохол для iPhone. Для очищення використовуйте суху м'яку тканину без ворсу.

Силіконовий чохол для iPad. Застосовуйте м'яку і злегка зволожену тканину без ворсу.

Чохол Smart Battery Case для iPhone. Протріть зовнішню поверхню чохла м'якою і злегка зволоженою тканиною без ворсу. Для очищення внутрішньої поверхні роз'єму Lightning використовуйте тільки суху тканину. Ні в якому разі не застосовуйте засоби для чищення (будь-які, навіть самі м'які).

Apple Pencil. Використовуйте м'яку і злегка вологу тканину без ворсу. Протріть Apple Pencil від наконечника (але не сам наконечник) до протилежного кінця. Найголовніше - не допустити потрапляння вологи всередину шва між наконечником і корпусом Apple Pencil.

Поліуретанові клавіатури Smart Keyboard і Smart Keyboard Folio, обкладинка Smart Cover і чохол Smart Case для iPad. Для чищення відмінно підійде м'яка злегка зволожена тканина без ворсу.

Чи можна використовувати дезінфікуючі засоби для чищення аксесуарів Apple?

Можна, але тільки не для шкіряних і текстильних поверхонь. Пластикові та силіконові чохли слід акуратно протирати вологою тканиною без ворсу, змоченою в 70% -му розчині ізопропілового спирту або розчині гіпохлориту натрію.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь