Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У чому переваги будинків для людей похилого віку?

Коли член сім'ї має потребу в більшому догляді, ніж його родичі можуть забезпечити, настав час розглянути питання про будинок для людей похилого віку. Поки ви робите свою домашню роботу, щоб переконатися, що ви вибираєте авторитетний, доступний будинок престарілих, рішення про переміщення близької людини в такий заклад може бути позитивним. Хоча може бути менше фактичних годин, проведених разом, час, який у вас є, буде кращої якості. Оскільки всі домашні справи, пов'язані з веденням домашнього господарства, годуванням і доглядом за вашою близькою людиною, будуть управлятися будинком престарілих, ваші візити можуть бути присвячені виключно проведення якісного часу разом.

Цілодобовий догляд

Найбільш очевидна перевага приміщення близької людини в будинок престарілих полягає в тому, що існує постійний догляд, доступний 24 години на добу, сім днів на тиждень. Це практично неможливо для членів сім'ї забезпечити будинки. Навіть маючи можливість спостерігати за близькою людиною віддалено за допомогою FM-прослуховуючих пристроїв або веб-камер, уважність такого моніторингу вимагає коштів, щоб вихователі в родині ніколи не отримували реального перерви. У будинку для літніх людей https://rena-med.com/ завжди є навчений медичний працівник, який може контролювати і, коли це необхідно, втручатися, щоб допомогти вашій близькій людині.

Переваги для сім'ї

Оскільки ви можете бути впевнені, що ваша кохана людина знаходиться в безпеці в авторитетному будинку для літніх людей і що її або його також годують і дають ліки вчасно, ваша сім'я може повернутися до більш нормального життя. Оскільки люди, які з найбільшою ймовірністю будуть служити в якості опікунів для людей похилого віку та інвалідів родичів, все ще часто мають дітей вдома, це полегшення, щоб ще раз мати можливість визначити пріоритети своїх потреб. Коли будинок престарілих знаходиться досить близько до вашого будинку, щоб дозволити регулярні або навіть щоденні візити, навіть короткі візити, ви можете максимізувати свою доступність для всієї родини.

Спеціальні відділення по догляду

Багато будинків престарілих пропонують своїм пацієнтам широкий вибір спеціалізованих установ по догляду. Якщо у вашої рідної людини є слабоумство або хвороба Альцгеймера, у багатьох будинках престарілих є спеціальні відділення догляду, укомплектовані кваліфікованими доглядальниками, Будинки для літніх людей також зазвичай мають трудотерапевтів, фізіотерапевтів та психологів, доступних в будинку, щоб забезпечити терапію і / або критичну допомогу для жителів в міру необхідності, з зручністю того, щоб транспортувати вашу близьку людину в різні медичні кабінети.

Соціальні переваги

Будинки для людей похилого віку надають безліч соціальних можливостей для жителів, які можуть взяти участь. Не покидаючи об'єкта, пацієнти можуть займатися ремеслами і художніми проектами, грати в бридж чи Бінго, відвідувати концерти та танці, грати в ігри або навіть відвідувати тренажерний зал. У деяких будинках престарілих є навіть басейни.

Фінансова перевага

Очевидно, що існують відмінності в зручностях в різних будинках престарілих, і чим більше будинок престарілих може запропонувати, тим більше це, ймовірно, буде коштувати. Багато будинків престарілих сертифіковані Medicare і Medicaid, тому ці програми часто покривають витрати відповідних пацієнтів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь