Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вітання дитини з Днем Народження або як зробити свято незабутнім

Підготовка і проведення свята для дітей - завдання не з простих і легких. Це може бути день народження або Новий Рік. Успіх свята буде, залежати від вас, від батьків. Буде залежати, як серйозно і відповідально, ви підійдете до цього питання.

Якщо це День Народження, потрібно заздалегідь продумати: де відзначати свято, кого покликати, скласти програму, меню, підготувати наряди, подарунки і привітання з Днем Народження поздоровлення з Днем Народження. Якщо це новорічне свято, то без Діда Мороза та Снігуроньки ніяк не обійтися. Можна запросити клоунів, казкових персонажів, героїв з улюблених мультфільмів.

Кімнату для свята потрібно заздалегідь прикрасити кульками (придбати які можна на сайті https://donshar.com.ua/c11-korobki-syurpriz-dlya-sharov) і плакатами. Крім вас, вашої дитини добре не знає ніхто. Тому вам і карти в руки. Трохи фантазії і ви зможете зробити дитяче свято незабутнім. Головне, щоб діткам всім сподобалася ваша задумка і щоб через роки, було б що згадати. Радісні й задоволені очі дітей, забруднені личка і ручки - це те, заради чого вам потрібно трохи пофантазувати.

Для початку потрібно скласти план свята. Що це буде: пікнік, бал казкових принцес, маскарад, карнавал або подорож на безлюдний острів. Про костюмах можна подбати заздалегідь і доручити всім батьків нарядити своїх чад на свій розсуд. А можна на святі дати можливість дітлахам самим придумати для себе вбрання. Заздалегідь потрібно буде приготувати необхідні матеріали: дитячі речі, фіранки, шматки тканин, кольоровий папір, стрічки і так далі.

Визначившись з планом заходу, потрібно вирішити, де буде проводитися свято і як прикрасити кімнату відповідно до тематики свята. Для прикраси кімнату можна використовувати різні яскраві і барвисті плакати, гірлянди, кулі і все те, що ви придумаєте по темі планованого свята.
Якщо ви замовите казкових персонажів, вам буде простіше і дітям цікавіше. Зараз безліч компаній, які пропонують свої послуги. Клоуни або роблячи можливою провести конкурси і на славу повеселити ваших дітей.

Всю святкову програму, можна розділити на три основні частини:

  1. Вітальна частина. Цю задачу можете вирішити ви, а можна запросити аніматорів. Вони допоможуть дітворі швидко освоїтися і відчути атмосферу свята.
  2. Святковий обід. Заздалегідь потрібно подумати і приготувати улюблені ласощі ваших дітей. Це можуть бути торти, тістечка, цукерки, фрукти і соки. Обід можна оживити спектаклем або показом улюбленого мультфільму.
  3. Конкурси та подарунки. При бажанні, ви можете обійтися без аніматорів і клоунів - придумати і провести конкурси самі. Заздалегідь потрібно подбати про призи. Це можуть бути недорогі, але приємні для дітей дрібнички.

Батькам потрібно зробити все, щоб діти залишилися задоволені. Радісний сміх, дитячі посмішки і незабутні враження будуть нагородою всім вашим працям і старанням.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь