Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати гідні металопластикові вікна

Дізнаємося більше про якість і властивості складових частин вікна

Профіль - головний елемент вікна. Якісний профіль від http://okna-dnepr.dp.ua забезпечує надійність всієї конструкції, зберігає первинний білосніжний колір, незмінний з роками.

Фурнітура - забезпечує працездатність вікна при відкриванні / закриванні, додаткові функції дозволяють підвищити опір злому.

Ущільнення - забезпечує щільність прилягання склопакета до профілів, а також щільність притвору стулки до коробки. Ущільнювачі з матеріалу низької якості або не оригінальною геометрії можуть негативно вплинути на функціональність вікна.

Штапик - декоративний елемент, що забезпечує притиск склопакета. Важливо, щоб у вікні був встановлений оригінальний штапик Венац, щоб зі
часом не виявилася різниця в кольорі вікна і штапика, а також була гарантована його працездатність

Склопакет - формула і товщина склопакета впливає на теплозбереження, шумозахист, здатність профілю затримувати зайву сонячну енергію, забезпечувати злому.

Армування - прихований елемент, який встановлюється в профіль, забезпечує надійність і довговічність вікон і дверей. Застосування армування товщиною нижче рекомендованої в 1,5 мм може позначитися на експлуатаційних характеристиках уже в найближчий рік.

Підбираємо додаткові опції

Ручки - якість віконних ручок провідних виробників підтверджено логотипом компаній, а унікальний дизайн розроблений спеціально для найвибагливіших покупців. Різноманітність рішень дозволить вам встановити потрібну ручку - з ключем, що блокує, звичайну і в будь-якому кольорі - при цьому всі віконні ручки будуть в одному стилі!

Захисні огорожі - елегантне рішення для вікон в підлогу або конструкцій з низьким підвіконням дозволить не загороджувати вигляд з вікна і забезпечити безпеку. Міцні алюмінієві напрямні кріпляться прямо на віконну коробку, між ними встановлюється спеціальне міцне скло, яке захищає від випадання.

Вікна в кольорі - різноманітна палітра декоративних плівок надає вам вибір саме тих вікон, які найкращим чином підійдуть для вашого будинку. Не варто нехтувати вікном, як елементом інтер'єру, адже грамотно вибраний колір профілю дозволить розставити акценти і зробити обстановку приміщення унікальною і ще більш привабливою.

Монтажна піна - рецептура монтажних пін підібрана з урахуванням кліматичних особливостей нашого регіону і дозволяє здійснювати якісний монтаж віконних і дверних блоків ПВХ в будь-який час року.

Вентиляційні клапани - клапани прості в установці і експлуатації, виглядають як органічний елемент профілю, нітрохи не порушуючи дизайн вікна, і не потребують спеціального догляду. Оптимальні з точки зору економічності, ефективності та простоти експлуатації рішення для забезпечення притоку свіжого повітря в житлове приміщення.

Набір по догляду за вікнами - продовжити сорока служби вікон можна, дотримуючись простих правил догляду. Набір по догляду за вікнами розроблений з урахуванням специфіки профілю і містить необхідні кошти для комплексного догляду за профілем, ущільненням і фурнітурою.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь