Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Які фільми подивитися на самоізоляції

У статті невелика добірка фільмів для перегляду у вільний час. Представлені тільки позитивні фільми і картини для сімейного перегляду.

Ви сидите вдома і у вас повно вільного часу? Витратьте його на перегляд добрих фільмів. А щоб подивитись фільми українською мовою 2019 - переходьте за посиланням.

"Траса 60"

Дуже позитивний і потужний фільм в плані здійснення мрій. Варто подивитися його, щоб не впасти в паніку і депресію. Все в наших руках - головна думка фільму. Кілька порад, як загадувати бажання від Гарі Олдман.

«Красуня»

Це тепер уже вічна класика. Важко знайти жінок, хто б не любив цей фільм. Нехай він і схожий більше на казку, але ж нам так не вистачає часом цієї самої казки, хоча б в кіно.

"Мері Поппінс"

Добрий сімейний фільм, що зараз і потрібно.

"Форрест Гамп"

Цей фільм теж уже став класикою. Подумайте і ви, чим би зайнялися, будь у вас стільки грошей, що не потрібно думати, як їх заробити. Хто самий уважний? Чим займався Форрест ?!

«Створивши диво»

Кіно не настільки популярне і мало хто його вже бачив, але точно воно того варто, тому що дає відповіді на багато питань. Дівчинка, яка не могла ні бачити, ні чути в результаті стає відомою письменницею і громадським діячем. Межі і перешкоди тільки у нас в голові.

«Собаче життя»

Цей фільм сподобається всім любителям найбільшого коміка Чарлі Чапліна. Гумор без кордонів, в тому числі і тимчасових.

«Маленькі жінки»

Це історія про становлення чотирьох рідних сестер. У кожної з яких свої таланти і свій характер.

«Місіс Даутфайр»

Фільм з прекрасним Робіном Вільямс в головній ролі. На що піде батько заради своїх дітей ?! Фільм для перегляду з дітьми, дуже смішний, добрий і життєвий фільм.

«З собою не понесеш»

Це досить старий фільм, аж 1938 року випуску. Але дивитися його нітрохи не нудно, а навіть цікавіше сучасних фільмів. Зараз світ переживає непросту ситуацію. Багато переосмислюють цінності, про які раніше і не було коли подумати. Кіно явно дає відповіді, що в житті важливо, а що дрібниці.

«Масло Лоренцо»

Фільм показує нам звичайну сім'ю, де є незвичайна хвороба. Батьки йдуть на все, щоб допомогти своєму малюкові. Засновано на реальних подіях.

«Привіт, Джулі!»

Це добрий сімейний фільм, який показує справжню дружбу.

«Міст в Терабітію»

Це теж сімейний фільм, про дружбу і фантазії юних героїв, яка робить їх королями країни Терабітії.

«Інструкції не додаються»

Це не дуже відомий фільм, але дуже хороший. Зворушлива історія батька і доньки, яку він виховує з малих років. Заради неї він знаходить постійну роботу і взагалі змінює свій спосіб життя.

"Весільний переполох"

фільм для любителів романтичних комедій. Дівчина працює весільним організатором, але сама поки незаміжня. Тут вона зустрічається красивого хлопця і здається щастя так близько. Але він жених однієї її клієнтки. МакКонахі і Лопес у головній ролі.

"Мільйонер із нетрів"

Цей фільм теж свого часу був на піку популярності і справив багато шуму. Молода людина грає в популярну гру, всі відповіді він дає виходячи з власного життєвого досвіду. Але фільм дуже сильний і красивий танець в кінці бонусом.

«Пенелопа»

Фільм про те, як важливо бути самим собою і любити себе. У житті можуть зустрічатися різні люди, траплятися різні події, але потрібно бути собою, не дивлячись ні на що.

"Щоденник пам'яті"

Це історія справжньої любові, вибору, який залежить від тебе.

«Північ у Парижі»

Хто з нас не мріяв подорожувати. У Париж зараз не можна, зате фільм подивитися можна. А вам сподобається подорож у часі ?!

Дивіться зараз позитивні фільми, мотиваційні. Кіно про зомбі, апокаліпсис і катастрофи з кінцем світу залиште на кращі часи.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь