Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

15 ПЕРЕВАГ ВІДПОЧИНКУ НА АЗОВСЬКОМУ МОРІ

Політичні та економічні проблеми сучасного світу позбавили багатьох можливості відпочити на закордонних курортах. Наприклад, час, проведений на Азовському морі, може стати для Вас незабутнім.

ПО-СПРАВЖНЬОМУ ТЕПЛЕ МОРЕ

Азовське море визнано самим неглибоким морем в світі: середня глибина досягає 7,4 метрів. До того ж воно і найвіддаленіше від океану. Обидва цих фактів приводять до того, що вода прогрівається дуже швидко, і тепло не виноситься численними річки так швидко, як в інших морях. Пляжний сезон тут починається вже на початку травня і триває до кінця вересня, температурний максимум води досягає + 28-30 градусів в липні і серпні.

КРАЩИЙ ВІДПОЧИНОК З ДІТЬМИ

До пошуку місця для відпочинку з дітьми завжди треба підходити вкрай обережно. Азовське море прекрасно підходить для дітей. Пляжі тут піщані, на відміну від чорноморського узбережжя, зі зручним плавним спуском у воду. Більшість пляжів обладнаний дитячими майданчиками, пропонується широкий спектр розважальних програм для дітей різного віку: спортивні ігри, водні гірки та інші атракціони. Близькість цього регіону виключає акліматизацію дитини, а в місцевих продуктах немає небезпечної екзотики, що дарує більше впевненості батькам в безпеці їхніх дітей. Детальніше про оренду житла тут: https://lookfor.rent/azovskoe-more/kirillovka/.

ДОСТУПНИЙ ВІДПОЧИНОК

Ціна часто є ключовим фактором, що впливає на вибір напрямку для відпустки. Азовське море має перевагу в очах відпочиваючих, які хотіли б заощадити трохи і в той же час добре відпочити. Тут можна знайти багато варіантів для розміщення різного цінового діапазону. Продуктовий кошик на середньостатистичну сім'ю коштує недорого, тому що в цьому краї багато місцевих свіжих овочів, фруктів і риби. Прекрасні чисті пляжі в більшості своїй безкоштовні. Крім того, вигода з'являється і в тому, що немає потрібні міняти валюту.

КОРИСНО ДЛЯ ЗДОРОВ'Я

Місцевість багата грязьовими озерами, широко розвинена інфраструктура грязелікування. Можна відвідати як спеціальні заклади, що пропонують послуги лікування місцевої брудом, так і самостійно провести процедури. Це добре впливає на шкіру, кістки, стан зубів і судин. Ще один корисний елемент краю - геотермальні джерела. Вони прекрасно підходять для лікування різних хвороб опорно-рухового апарату і найважливіших систем людського організму: нервової, ендокринної та серцево-судинної. Знаходяться в джерелах з'єднання, хлориднонатрієві і йодобромні, незамінні при проблемах зі здоров'ям. Вода самого моря багата мінералами, а повітря лікув для легких.

ПРЕКРАСНИЙ КЛІМАТ

Незважаючи на те, що клімат Азовського моря континентальний, через близькість до води він пом'якшений і ідеально підходить для відпочинку. Літо тут спекотне, температура повітря доходить до +40 градусів, однак завдяки вологому морському бризу на узбережжі навіть в найгарячіші дні свіжо.

ГЕОГРАФІЧНА ДОСТУПНІСТЬ

Досить велика перевага Азовського моря - це його розташування. Відпочиваючим, які вирішили відпочити тут, не доведеться гаяти час на акліматизацію і звикання до великої різниці в часі. Крім того, територіальна близькість впливає на ціну квитків, а відтак скоротити на дорозі, а також не буде проблем зі зв'язком і переплатою за роумінг. Ще одна велика перевага - це відсутність мовного бар'єру, який так часто зупиняє мандрівників.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь