Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Мансардні вікна від "ЗАВОД МОДУЛЬ": все, що ви хотіли дізнатися, але боялися запитати

В даний час все більше господарів заміських будинків звільняють колись захаращений горище для того, щоб встановити там мансардні вікна. Правильно підібрана конструкція це і привабливий зовнішній вигляд (як інтер'єру, так і екстер'єру), грамотно збільшена площа скління, комфортна система фурнітури, що дозволяє, наприклад, самостійно відкриватися і закриватися таким пристроям.

Розміщення на покрівлі

Це перший параметр, який ми вибираємо перед замовленням всієї системи на сайті https://zavod-module.com.ua/db/mansardnye-okna/.

Похила система. Це один з найпопулярніших видів мансардних вікон. Монтується система на схилі даху. Подібні вікна максимально підходять для того, щоб висвітлити більшу площу. Різновидом подібного виду є вікно з глухою нижньою вставкою, при цьому верхня вставка обертається або відкидається.

"Зозуля". Ще одна популярна система. У виносній конструкції встановлюють вертикальне вікно. Виглядає подібне перетворення досить ефектно, однак мінусом будуть погана освітленість і трудомісткість монтажу. Також, логічно, що сніг з подібною виносної конструкції буде сходити непросто. "Кукушка" ділиться на підвиди: система з простим віконним отвором; система з балконом і майданчиком, яка винесена на опорах; зозуля-короб. Ділиться "зозуля" і за формою даху, яка може бути: односхилий, двосхилий, вальмовая, арочна, плоска французька.

Балконна система. Мансарда з балкону системою - це двостулкове вікно верхня частина якого може служити звичайним похилим мансардним вікном, але при підключенні нижній частині система перетворюється в компактний балкон, який візуально і функціонально збільшує простір в кімнаті. Нижня частина висувається вже разом з огорожами. Виглядає дуже оригінально.

Вікна-надставки. Подібні конструкції застосовують в доповненні до основних систем для того, щоб збільшити площу освітлення. Плюс, завдяки даним вікнам, можливо створити неповторний дизайн всередині і зовні. Мають вікна компактним розміром і часто їх встановлюють в комбінації з основним мансардним вікном. Бувають глухими або з стулками. Форму мають найрізноманітнішу: круглу, трикутну, напівкруглу.

Світловий тунель. Оригінальна і разом з тим функціональне рішення для кімнати, де вище мансарди розташований горище і приміщення відокремлені один від одного стелею. У покрівлі роблять отвір, під ним - отвір такого ж діаметру в стелі. У покрівлі встановлюють вікно, а в стелі - плафон. З'єднують вікно з плафоном за допомогою труби з светоотражающим покриттям. Таким чином, мансардне приміщення отримує необхідні додаткові джерела світла.

Карнизне вікно. Мансардне карнизне вікно - це конструкція, що встановлюється вертикально під мансардним похилим вікном. Подібну конструкцію встановлюють тоді, коли під покрівлею є високий пристінок. Ці вікна не відкриваються, вони забезпечені поворотно-відкидними, розсувними або підіймальними механізмами.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь