Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо тротуарну плитку від АНВІ ГРУПП

Тротуарна плитка - практичний будівельний матеріал, який в останні кілька років широко використовують для пристрою садових доріжок, тротуарів, мощення дворів в приватних будинках, покриття пішохідних та паркувальних зон, прикраси та декорування дачних ділянок.

Яка товщина тротуарної плитки потрібна?

Будівельні ГОСТи регламентують і це питання. При укладанні на піщано-гравійну подушку (найоптимальніший і поширений вид укладання) цілком достатньо

  1. для пішохідних доріжок 30-60мм
  2. для паркування автомобілів 60мм
  3. для місць з постійним проїздом вантажного транспорту (АЗС, автобази і т.д) 80мм

Якісна тротуарна плитка від anvigroup.com.ua має міцність на стиск 400кг / кв.см при товщині 60мм, а це навантаження 80-200тн на одну плитку. За всю історію нашої роботи не було жодного випадку, щоб плитка товщиною 60мм розкололася, наприклад, при наїзді машиною (навіть вантажний).
Немає ніякого сенсу переплачувати, купуючи на заміський ділянку плитку товщиною 80мм. Але й не слід класти під машину плитку 30мм.

На думку дизайнерів провідних заводів-виробників тротуарної плитки в цьому році актуальні 3 варіанти бруківки:

  1. різноформатна плитка. Це бруківка різного розміру від маленького до великого. Великий вибір різноформату плитки пропонує завод «Браєр». З гладкою або рифленою поверхнею, однотонна або багатобарвна - така плитка прикрасить вашу ділянку, зробить його не тільки функціональним, але і красивим.
  2. COLORMIX. При виготовленні цієї плитки використовується відразу кілька різних пігментів. Забарвлення виходить складним і неоднорідним. Плитка Colormix вже не перший рік користується популярністю серед клієнтів і ландшафтних дизайнерів. Великий вибір форматів плитки Colormix ви знайдете у заводів «Браєр» і «Вибір»: прямокутна, квадратна, орігамі, «Старе місто» - більше 20 різних форм з висотою від 40 до 100 мм.
  3. Тротуарна плитка без фаски. Тренд на мінімалізм і монопространство знайшов відображення в ландшафтному дизайні. Дизайнери рекомендують звернути увагу на бруківку з рівними кутами і мінімальними швами. Така плитка є в асортименті всіх заводів виробників: «Штейнгот», «Вибір», «Браєр» і ін.

ОСНОВНІ ВИДИ УКЛАДАННЯ тротуарної плитки

Існує величезна різноманітність видів мощення тротуарної плитки. За вашим бажанням, ми готові виконати для вас наступні види укладання:

  1. класичний;
  2. круговий;
  3. «Ялинка»;
  4. шахматка;
  5. арабський (плетінка);
  6. хаотичний (випадковий вибір);
  7. клумбовий або газонний.

Кожен з цих типів укладання дозволить створити незвичайний дизайн. Ми також готові викласти будь-який візерунок з плитки, за вашим бажанням. Вам потрібно просто надати нам ескіз, а наші майстри викладуть його з плитки з дотриманням всіх технологічних вимог.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь