Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Автомобіль для подорожей в оренду: який варіант вибрати

Автомобільний туризм набуває все більше прихильників. Маючи машину, можна подорожувати в межах країни, знайомлячись з історією, культурою, пам'ятками різних регіонів. Якщо немає власного транспорту, вирішити питання легко за допомогою оренди. Перш ніж звертатися в орендну компанію, необхідно грамотно підійти до вибору автомобіля.

Гідний вибір моделей, який дозволяє легко заказать микроавтобус в Харькове пропонується на сайті компанії transfercomfort. Переваги компанії Transfer Комфорт:

  1. Замовлення авто для 1-8 пасажирів
  2. Це не маршрутне таксі, а індивідуальні поїздки з водієм
  3. Машини обладнані системою кондиціонування, опалення автономною грубкою, є розетки usb, 220V по салону.
  4. Всі сидіння розкладаються, можна зручно спати.
  5. Великий багажник - поміщається 10-12 величезних дорожніх валіз.
  6. Базується в Харкові.

Загальні критерії вибору автомобіля для подорожей

Плануючи отримати на прокат авто в Харкові з водієм для тривалих поїздок, необхідно звертати увагу на:

  1. просторість салону;
  2. місткість багажного відділення;
  3. технічні характеристики;
  4. витрати палива;
  5. тип підвіски;
  6. рівень надійності і безпеки.

Автомобіль для подорожей повинен мати просторий салон. Це допоможе уникнути затікання ніг і болю в спині, що виникають через тривале перебування в дорозі. Об'ємний багажник дозволить перевозити провізію, намети та інші речі. Економна витрата палива зробить подорожі мінімально витратними. Вкрай бажано наявність м'якої підвіски, що забезпечує комфорт при їзді по поганих дорогах. Надійний автомобіль допоможе уникнути непередбачених поломок.

Приклади кращих автомобілів для подорожей

Сучасна служба прокату готова запропонувати десятки моделей автомобілів для різних цілей. Серед них представлені варіанти декількох класів за вартістю.

Бюджетна машина для подорожей

У цій категорії кращими визнані Volkswagen Polo і Hyundai Accent. Обидва автомобілі мають автоматичну КПП. Витрата палива приблизно однаковий. Polo споживає 5,8 л, Accent - 5,9 л на 100 км. Об'єм двигуна обох машин складає 1,6 л, але потужність трохи вище.

Вартість прокату бюджетного автомобіля залежить від тривалості. Орендуючи машину більше ніж на 30 діб, доведеться викласти всього 25 доларів в день.

Бізнес-авто для поїздок

Тим, хто вважає за краще подорожувати з комфортом, прокат авто в Києві пропонує нову Toyota Camry. Це одна з найбільш популярних моделей D-класу. Її головні переваги - відмінна шумоізоляція, наявність підігріву, комфортні задні сидіння, датчик парковки, функція контролю сліпих зон, покращений клімат-контроль, в тому числі, для пасажирів ззаду.

Щоб заощадити на заправці, доцільно вибирати Camry V60. Дешевше цей автомобіль обійдеться і в оренді. Але нова версія XV70 подарує більше приємних відчуттів під час поїздки.

Автомобіль для сімейних подорожей

Плануючи поїздки сім'єю, варто звернути увагу на позашляховик Audi Q7. Його не можна назвати дешевим ні в плані оренди, ні в плані витрати палива. За добу доведеться викласти від 160 до 90 доларів. За 100 кілометрів ця машина з'їдає 9,1 л.

Вибір на користь даного рішення виправданий бездоганною роботою двигуна, м'якою підвіскою, містким салоном. Тут в комфортом розміститься 4 людини. Місткий багажник дозволить перевозити з собою не тільки провізію і особисті речі, а й інвентар для пікніків. Q7 демонструє зручність пересування та на трасах, і в пробках. У ньому є все, що потрібно для безпеки - асистенти, контроль поперечного руху, камера заднього виду і т. Д.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь