Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що робити якщо турбує лупа?

Від проявів лупи ніхто не застрахований. Вона може з'явитися у чоловіків та жінок, у молоді в підлітковому віці, внаслідок генетичної схильності, при неправильному догляді за волоссям, при гормональних перебудовах.

Сьогодні існує лікувальна косметика від лупи, її використання дозволить назавжди позбутися проблеми. Використовуючи ефективні засоби від лупи, можна самостійно позбавитися симптомів, відновити поверхню, зняти дискомфорт. При цьому важливо розуміти, що є причиною її появи та дотримуватися правил догляду за шкірою голови в цей період.

Що важливо знати про лупу

Лупа – поширений стан, що супроводжується утворенням білих або жовтуватих частинок, сверблячкою, роздратуванням, випаданням волосся. Перші симптоми дерматологічного розладу проявляються у вигляді свербежу, і багато людей не приділяє цьому значення, вважаючи, що причиною є суха шкіра голови.

Лупа не передається від людини до людини, однак, коли частинки опадають на одяг, це виглядає негарно. Лупа буває сухою та жирною, з урахуванням цього необхідно вибирати засоби від лупи.

Причиною її виникнення є грибок Малассеза, він присутній на поверхні у кожної людини і харчується шкірним салом та омертвілими частинками епідермісу. При збільшенні вироблення себума (проявляється при жирній шкірі) або швидкому відшаруванні відмерлих клітин (характерно при сухій шкірі) грибок активно розвивається та з’являється лупа.

Важливо розуміти, що жоден народний спосіб не допоможе позбутися проблеми, більш того може призвести до розвитку дерматологічних захворювань.

Що врахувати при виборі лікувальної косметики?

Використовуючи ефективний шампунь, можна самостійно позбавитися лупи, відновити поверхню, зняти дискомфорт. З цією метою французька компанія Vichy розробила лікувальний шампунь від лупи для кожного типу епідермісу. Продукти представлені в гамі Dercos, для покупців доступні:

  1. шампунь проти лупи для нормального і жирного волосся;
  2. засіб від сухої лупи;
  3. шампунь для волосся від лупи глибокого очищення - рекомендований при стійких проявах.

Безпека використання забезпечена дерматологічним контролем в процесі розробки та виробництва, в складі не містяться парабени, силікони, інші агресивні речовини.

Кожний засіб проти лупи миттєво заспокоює поверхню, усуває причини відшарування частинок епідермісу, очищає та освіжає поверхню. Проведені клінічні дослідження довели, що при регулярному використанні протягом 4 тижнів:

  1. досягається зменшення видимих проявів;
  2. не виникає повторне утворення частинок;
  3. поверхня заспокоюється та відновлюється.

Дані результати зберігаються протягом 6 тижнів. Для досягнення хорошого результату шампунь Vichy від лупи необхідно правильно використовувати протягом 4 тижнів:

  1. засіб наносять два рази;
  2. спочатку його розподіляють по шкірі та вологому волоссю, витримують 2 хвилини, змивають теплою водою;
  3. другий раз невелику кількість шампуню легкими рухами розподіляють по поверхні, виконують повільний масаж і змивають.

Детально ознайомитися з асортиментом, описом, складом лікувальної косметики можна на офіційному сайті компанії. Придбати можна з доставкою в найближче відділення аптеки.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь