Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Коли потрібен ремонт iPhone?

iPhone славиться на весь світ своєю швидкодією, потужними камерами, оперативним оновленням систем, міцністю корпусу і екрану. Але він, як і будь-яка інша техніка, може вийти з ладу. Наприклад, можуть статися збої в роботі камери, кнопок, динаміка, тачскрина і багато іншого. У такому випадку потрібно негайно звертатися за допомогою в сервісний центр.

На сьогоднішній день існує маса причин для ремонту iPhone. Потрібно розглянути найпопулярніші з них:

    1. Екран iPhone видає збої в роботі, покрився подряпинами, відколами, тріщинами. Це може стати наслідком механічних впливів, падінь на тверду поверхню, попадання води, сильних натискань. Основні ознаки неполадок: тачскрин відмовляється працювати, реагує на команди користувача через раз або відрізняється надмірною чутливістю; на матриці помітні смуги, плями; екран постійно мерехтить. У цих випадках може знадобитися замена корпуса iPhone, а також вимагається заміна дисплейного модуля.
    2. Батарея не тримає заряд. Причини: природний знос, заводський брак, використання неякісних китайських зарядних пристроїв, регулярні зарядження в автомобілі, механічні дії. За допомогою до фахівців потрібно звертатися в таких випадках: телефон вимикається при рівні заряду 30-40%, включається тільки при підключеному кабелі живлення, самостійно перезавантажується.
    3. Несправності динаміка iPhone. Як це проявляється: при розмові є шуми й інші перешкоди; не чути співрозмовника; звуковий сигнал постійно переривається; звук при відтворенні мультимедійних файлів відсутній. Чому так трапляється: потрапляння в динамік пилу або вологи; знос деталі; механічний вплив, падіння телефону. Потрібне часткове або повне розбирання телефону, рідше - проста чистка.
    4. Не працює кнопка Home, включення/вимикання або кнопка гучності. Це може стати наслідком збоїв в системі, попадання води або сміття всередину пристрою, механічних впливів, заводський брак.
    5. Відмовляється працювати камера. Ознаки несправності: спливає чорний екран; камера довгий час не включається; фотографії виходять розмитими, неправильна передача кольору; ліхтарик не включається; немає спалаху; камера постійно висне; зник її додаток.

У всіх цих випадках потрібно терміново звертатися за ремонтом телефонів iPhone у перевірений сервісний центр. Займатися самостійно ремонтними роботами не варто, оскільки можна тільки погіршити ситуацію.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь