Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як розпізнати хорошого електрика?

Можливо ви перший раз стикаєтеся з необхідністю скористатися послугами електрика: потрібно правильно розрахувати проводку, виконати всі монтажні роботи. Важливо все зробити правильно, щоб в майбутньому уникнути проблем з безпекою в домі. Таке можна довірити тільки професіоналу. 

Як його визначити серед багатьох - розповімо в цій статті:

  1. Перше - це, звичайно, досвід роботи. Чим довше фахівець працює в цій сфері, тим більше він знає і тим частіше він може уникнути помилок. Орієнтуйтеся на фахівців, що працюють більше семи років.
  2. Фото зроблених робіт. Подивившись на фото на сайті https://elektrik.zp.ua/, ви зрозумієте наскільки акуратний фахівець і зможете зробити висновок про його професіоналізм. Попросіть надіслати посилання на його сайт або соціальні мережі. Хороший електрик - публічний електрик.
  3. Профільна освіта. Можете запитати, чи є у електрика диплом, щоб бути впевненими в його знаннях.
  4. Наявність великої кількості обладнання. У хорошого електрика є все необхідне для своєї роботи і навіть спеціальний одяг. Всі пристосування для роботи знаходяться в сумці або ящику для інструментів.
  5. Чіткий прайс-лист на всі види послуг. Хороший инженер электрик знає собі ціну, але і не бере цифри «з голови». Він точно знає скільки буде коштувати установка 10 вимикачів або проведення одного погонного метра кабелю.
  6. Позитивний досвід минулих клієнтів. Якщо у електрика на сторінці в соцмережі або на сайті є позитивні відгуки - це хороший знак. Варто зупинити вибір саме на такому.
  7. Надання гарантії на свою роботу. Хороший спеціаліст без проблем надасть вам письмову гарантію на проведені роботи. Це дозволить вам бути впевненими у високій якості проведення робіт.
  8. Як не дивно, але важливим моментом є наявність вільного часу у електрика. На хороших майстрів завжди великий попит, тому варто насторожитися, якщо після виклику вам скажуть, що фахівець прийде найближчим часом.
  9. Здатність виконати всі розрахунки. Уміння встановлювати розетки і прокладати кабель для хорошого електрика недостатньо. Потрібно ще правильно розрахувати навантаження на кожен автомат, щоб не було вибивання і поломок.
  10. Хороший електрик знає переваги і слабкості всіх постачальників і виробників електротоварів. Закуповує продукцію тільки у надійних і перевірених продавців. Для вас він може розрахувати кілька варіантів закупівлі матеріалів, а ви виберете найбільш підходящий за ціною.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь